Będę musiał tu posprzątać.
Hevelka - wspólny wypad
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Nie, najpierw pojadę na Hevelkę. Posprzątam po powrocie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22Ja założyłem, ale jak widać większość forumowiczów albo się boi albo są jak Ci "informatycy którzy mają swoje ciasne grono" Ale może ja za mało hejtuję żeby ktoś mnie posłuchał
Gdyby była to taka wielka tajemnica z tym spotkaniem, to termin sobotni na forum nie padłby w ogóle. Reasumując, nie róbcie tutaj fochów, tylko spotkajmy się wszyscy na festynie i napijmy się razem piwa (byle nie kontraktowego )Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaWzruszyła mnie twoja opowieść
Gdyby była to taka wielka tajemnica z tym spotkaniem, to termin sobotni na forum nie padłby w ogóle. Reasumując, nie róbcie tutaj fochów, tylko spotkajmy się wszyscy na festynie i napijmy się razem piwa (byle nie kontraktowego )
Piwo, z założenia, ma ludzi łączyć a nie dzielićPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Dawno tak dużo browar.bizowiczów w jednym miejscu, na 3miejskiej ziemi nie widziałem. Fajnie było się spotkać po latach w tak dużym gronie. Liczę na więcej i częściej...
Ps. Niestety kolega Carlo22 zrobił focha i nie pojawił się na spotkaniu, które sam zaproponowałComment
-
Dawno tak dużo browar.bizowiczów w jednym miejscu, na 3miejskiej ziemi nie widziałem. Fajnie było się spotkać po latach w tak dużym gronie. Liczę na więcej i częściej...
Ps. Niestety kolega Carlo22 zrobił focha i nie pojawił się na spotkaniu, które sam zaproponowałLast edited by Carlo22; 2015-06-28, 21:00.Comment
Comment