Jedzie ktoś? Ja kombinuję sobota rano i sobota powrót. Inaczej nie mogę. Niestety PKP nie oferuje rozsądnych połączeń. Może ktoś jedzie rano/albo w nocy - na Giełdę albo na Bracką i mógłby mnie zabrać?
05.09, Bracka Jesień
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cieszyński Ośrodek Kultury "Dom Narodowy", Miasto Cieszyn (Cieszyn Robi Wrażenie) i główny partner wydarzenia - Arcyksiążęcy Browar Zamkowy Cieszyn zapraszają na Cieszyńską Jesień Piwną 2024! To wydarzenie skupione nie tylko na piwie, ale również na wspólnej zabawie i integracji podczas...
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 11:48 -
-
Jeśli rano trafi się do Brna, np. przed niedzielnym przemarszem Ministerstwa Śmiesznych Kroków
trudno jest o dobrą piwnie miejscówkę.
Ale przypadkiem wyhaczyliśmy ten bar/restaurację, ma dwa piwa na kranie - jeden na Leżaka z pobliskego Slakova i drugi na swoje piwa z browaru...-
Channel: Czechy
2024-01-13, 11:30 -
-
Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.
Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-02-01, 22:22 -
-
Odległość z Koszyc do Malej Idy nie jest daleka, to zaledwie kilkanaście kilometrów z centrum miasta.
Czas w którym jechałem autobusem podmiejskim był tym, kiedy z miasta wraca się do miejsca zamieszkania ze szkół czy pracy.
Przebicie zakorkowanymi ulicami wschodniej metropolii...-
Channel: Słowacja
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.