05.09, Bracka Jesień

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

05.09, Bracka Jesień

Jedzie ktoś? Ja kombinuję sobota rano i sobota powrót. Inaczej nie mogę. Niestety PKP nie oferuje rozsądnych połączeń. Może ktoś jedzie rano/albo w nocy - na Giełdę albo na Bracką i mógłby mnie zabrać?
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Related Topics

Collapse

• Ahumba
    2024.09.27-28 - Cieszyn, Cieszyńska Jesień Piwna 2024
    Ahumba
    Cieszyński Ośrodek Kultury "Dom Narodowy", Miasto Cieszyn (Cieszyn Robi Wrażenie) i główny partner wydarzenia - Arcyksiążęcy Browar Zamkowy Cieszyn zapraszają na Cieszyńską Jesień Piwną 2024! To wydarzenie skupione nie tylko na piwie, ale również na wspólnej zabawie i integracji podczas...
    Start
    2024-09-27
    Koniec
    2024-09-28
    Adres
    Cieszyn, Rynek
    2024-09-21, 11:48
  • ART
    Brno, Vachova 6, 4Pokoje
    ART
    Jeśli rano trafi się do Brna, np. przed niedzielnym przemarszem Ministerstwa Śmiesznych Kroków trudno jest o dobrą piwnie miejscówkę.

Ale przypadkiem wyhaczyliśmy ten bar/restaurację, ma dwa piwa na kranie - jeden na Leżaka z pobliskego Slakova i drugi na swoje piwa z browaru...
    2024-01-13, 11:30
  • bastion
    Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
    bastion
    Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
    Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
    2022-02-01, 22:22
  • bastion
    Słowacja, Mala Ida, Nevadzova 1, Pivovar Herrenwald.
    bastion
    Odległość z Koszyc do Malej Idy nie jest daleka, to zaledwie kilkanaście kilometrów z centrum miasta.
    Czas w którym jechałem autobusem podmiejskim był tym, kiedy z miasta wraca się do miejsca zamieszkania ze szkół czy pracy.
    Przebicie zakorkowanymi ulicami wschodniej metropolii...
    2020-02-25, 23:56
  • kaczka116
    Browar Zakładowy, Wolna Sobota
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-11-29, 22:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...