2015.09.19 - Lublin, Zwiedzanie podziemi browaru Perła

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • TTOP
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.03
    • 449

2015.09.19 - Lublin, Zwiedzanie podziemi browaru Perła

Cześć,
    w najbliższą sobotę (19.09) będę z żoną w lbn i chciałbym wybrać się na zwiedzanie podziemi Perły. Rozmawiałem z Panią przewodnik i powiedziała mi, że na tą chwilę jesteśmy jedynymi osobami chętnymi do zwiedzania na sobotę. Zwiedzanie może mieć miejsce od 10 osób (max 20). W związku z tym zapraszam Was do zapisania się na zwiedzanie. Termin to sobota 19.09 godz 15 (najpóźniejsze możliwe wejście), mail do rezerwacji podziemiabrowaru@biuro.perla.pl lub tel. 667 997 103. Cena to cegiełka kupiona w browarze od 10zł/osoba. Szczegóły pod tym linkiem http://perla.pl/rezerwacja-i-cennik/. W rezerwacji podajcie proszę godzinę 15. Mam nadzieję do zobaczenia!
  • yoreck
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.04
    • 526

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TTOP
    Cześć,
    w najbliższą sobotę (19.09) będę z żoną w lbn i chciałbym wybrać się na zwiedzanie podziemi Perły. Rozmawiałem z Panią przewodnik i powiedziała mi, że na tą chwilę jesteśmy jedynymi osobami chętnymi do zwiedzania na sobotę. Zwiedzanie może mieć miejsce od 10 osób (max 20). W związku z tym zapraszam Was do zapisania się na zwiedzanie. Termin to sobota 19.09 godz 15 (najpóźniejsze możliwe wejście), mail do rezerwacji podziemiabrowaru@biuro.perla.pl lub tel. 667 997 103. Cena to cegiełka kupiona w browarze od 10zł/osoba. Szczegóły pod tym linkiem http://perla.pl/rezerwacja-i-cennik/. W rezerwacji podajcie proszę godzinę 15. Mam nadzieję do zobaczenia!
    Tak na marginesie - w ramach XIV Lubelskiej Giełdy Birofilii była możliwość darmowego zwiedzania podziemi browaru

Comment

• TTOP
      Porucznik Browarny Tester
      • 2013.03
      • 449

Niestety nie jest ona w ten weekend, a wtedy właśnie chciałbym te podziemia zwiedzić... Ponawiam więc pytanie

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
        Islandia, Breiðdalsvík, Sólvellir 23, Beljandi Brugghus
        Serokomlak
        Breiðdalsvík (130 mieszkańców), to jedna z głównych miejscowości w regionie Fiordów Wschodnich na Islandii.[Pogoda latem jest tu taka, jak obecnie w Polsce. Niemniej w słoneczny - sierpniowy dzień, widzieliśmy tu jedyną podczas pobytu na wyspie osobę "opalającą się" z nagim torsem. ]
        ...
        2024-10-13, 00:06
      • dadek
        Nošovice 238, Pivovar Radegast
        dadek
        Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
        2023-11-09, 20:59
      • ART
        2024.09.07 - Namysłów - zwiedzanie browaru i trochę historii
        ART
        Kto nie miał jeszcze możliwości odwiedzenia browaru Namysłów, w sobotę, 7.09 może zerknąć co tam pod auspicjami Grupy Żywiec dzieje się na miejscu.

Ale ciekawsze może być to, że prowadzący bardzo aktywnie profil Kocham Opole & Opolskie - Damian Ruszała z ekipą, będą prezentować...
        2024-09-03, 19:53
      • dadek
        Praha-Klukovice, Do Klukovic 305, Pivovar Prokopák
        dadek
        Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
        2022-10-02, 03:57
      • zasada
        2023.06.18, Szreniawa k.Poznania, XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą
        zasada
        18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.

W programie m.in.:
        – ciekawostki piwne;
        –...
        2023-06-13, 18:24
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...