Rodzina Vanpurzów najedzie Kraków. Nie bierzemy jeńców i nie znamy litości. Ktoś się chce spotkać?
2015.11.08-2015.11.11, Kraków
Collapse
X
-
Butle z powietrzem zapakowane Tatarzy to mały pikuś przy ekipie Jaś/Igor"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziButle z powietrzem zapakowaneCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Zytek dzieciorami, znaczy żadnego hardcorowo-punkowego picia miętówki w bramie nie będzie? : )
Mi mają naprawiać kolano po niedzieli ale pisz, może dam radę się dokulać.
PS: wobec powyższego preferuję lokale na trasie trasie tramwaju 18 i 52
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziZytek dzieciorami, znaczy żadnego hardcorowo-punkowego picia miętówki w bramie nie będzie? : )
Mi mają naprawiać kolano po niedzieli ale pisz, może dam radę się dokulać.
PS: wobec powyższego preferuję lokale na trasie trasie tramwaju 18 i 52Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Będę śledził temat. Ciężko mi teraz coś konkretniej napisać. Wiem tylko, że odpada 11.
A masz jakieś plany, preferencje?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Ja niestety odpadam. O wczoraj przeziębienie całkiem mnie rozłożyło.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment