02.04-10.04 Basiki na Kaszubach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pancernik
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.09
    • 9804

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik
    Spoko, będzie ok. Tylko póki co, szukam gór z małą ilością, łagodnych zejść Jak znasz fajne miejsca z takimi to proszę o cynk. Musimy dłuższy urlop jakoś zaplanować...
    Będzie OT, ale mam to dzisiaj w nosie, mam urodziny .
    Ja właśnie rzucam się (w sensie - latem) na polskie tatrzańskie hardkory typu OP, Kościelec i inne takie bo czuję (wiem), że kolana już nie te... Zwłaszcza przy schodzeniu, mam już wypracowany technicznie taki "zombie-walk"...
    A w Tatrach jedynym rozwiązaniem jest tak kombinować, żeby zamiast schodzić, zjechać kolejką z Kasprowego .

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Falkenštejn (d. Křinický), Svatá Koza
      darekd
      Browar restauracyjny w Krasnej Lipie w Czeskiej Szwajcarii już od dawna nie używa nazwy "Křinický" i używanie tej nazwy teraz wprowadza bardziej zamieszanie niż pomaga czegoś dowiedzieć się. Browar właśnie obchodzi swoją 10 rocznicę powstania.

Święta Koza to bock -...
      2023-04-18, 22:52
    • ART
      Łódź, Piotrkowska/Roosevelta, Ramki Restauracja
      ART
      Jeśli przypadkiem jesteś w Łodzi na Piotrkowskiej i ok. 11 i przyciśnie Cię chęć na łódzkie śniadanie w akompaniamencie piwa z browaru księży młyn to z można polecić Ramki restauracja - co prawda tylko butelka, ale jest pils pszeniczne i belgijska żytnia ipa (zacna!).

...
      2025-03-23, 09:34
    • slawekkazek
      Wrocławskie browary i słodownie, Tomasz Sielicki, Mariusz Kotkowski, Antoni Arsłanow
      slawekkazek
      Warto odnotować kolejne wydawnictwo o tematyce piwowarskiej: Wrocławskie browary i słodownie, Tomasz Sielicki, Mariusz Kotkowski, Antoni Arsłanow. Z opisu: "Przez wieki Wrocław słynął z piwowarstwa, a tutejsze napitki można było spotkać w wielu zakątkach Europy. Pod koniec XIX stulecia...
      2024-11-25, 17:53
    • darekd
      Wieninger, Kerndl-Kini
      darekd
      Browar z górnobawarskiej miejscowości Teisendorf.

Jest to górnofermentacyjne piwo wielosłowodowe, jakie od czasu do czasu można spotkać w Bawarii.
      W tym wypadku użyto orkiszu, żyta (lokalnej alpejskiej odmiany żyta ozimego Tauernroggen), jęczmienia, owsa, pszenicy (lokalnej...
      2024-03-21, 21:52
    • pebejot
      Rumunia, Bukareszt, Strada Domnița Anastasia 4, Ironic Beer
      pebejot
      Nowy browar restauracyjny w centrum Bukaresztu, założony w 2022 roku.
      Z głównego dworca kolejowego można dojechać bezpośrednio trolejbusem linii 55.
      Wielkopowierzchniowy lokal wygląda jak zaanektowany salon meblowy lub galeria sztuki.
      Wewnątrz hipsterstwo ciężko gatunkowe,...
      2023-12-23, 12:50
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...