Niestety ze względu na już istniejące zobowiązania odpadam z tego spotkania.
14.IV.2017 Warszawa. Czy istnieje jeszcze jakaś sekcja?
Collapse
X
-
-
Po konsultacjach społecznych padło na Czeską Piwiarnię przy metrze Marymont. Start godz. 17:00.
Możliwy jest transfer w późniejszym terminie do Janusza lub innej mordowni. Zamiar taki zostanie z wyprzedzeniem ogłoszony tutaj.
Lista obecności
1. Slavoy
2. DKrasno
3.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziPo konsultacjach społecznych padło na Czeską Piwiarnię przy metrze Marymont. Start godz. 17:00.
Możliwy jest transfer w późniejszym terminie do Janusza lub innej mordowni. Zamiar taki zostanie z wyprzedzeniem ogłoszony tutaj.
Lista obecności
1. Slavoy
2. DKrasno
3.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedzi3. Dadek (ale mogę być około 21 jeśli dotrwacie)
ps. zamówić należy stolik - zrobić?
Comment
-
-
Gniazdo to zupełnie odpada bo piwa tam nie ma a szanty mnie zabiją. Jak się chcecie przenosić z Czeskiej piwiarni to znacznie lepiej w kierunku centrum gdzie wiele pięknych knajp z dobrymi piwami. Chętnie oprowadzę a rezerwacje zbyteczne gdyż z powodu świąt "Warszawianie" wybędą niechybnie do swych wiosek a stolyca będzie zionęła pustką (bo Warszawiaków tylko 20% jest).
Comment
-
-
Co do rezerwacji to masz rację, jednak z drugiej strony ci co zostają robią sobie "jajeczka"
w każdym razie umawiamy się 17.00 (chyba, że ktoś może wcześniej bo ja będę pewnie na 16.00) w Czeskiej na Żoliborzu, a następnie możemy eksplorować pustawą Warszawę
Comment
-
-
Odpadam niestetyGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Swego czasu nawiozłem ze Stambułu dywanów jak głupi, a teraz muszę je trzy dni trzepać przed świętami, może by i żona wytrzepała ale jest niewysoka i nie zarzuci na trzepak odpadam, miłej zabawy.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
No ciekawe czy Czeska przyjmie nas jeszcze raz Było miło i grubiutko, tak jakbyśmy mieli ciągle po 20 lat Były niespodziewane i nie zapowiadane mordki których już dawno nie widzieliśmy, był stały, twardy trzon
Uff to był DZIEŃ - najpierw wizyta U Wojtka na Ochocie a potem kulminacja w Czeskiej - brawo Wy
Comment
-
-
Oj, działo się, zafundowaliśmy sobie wehikuł czasu z 5 lat wstecz. Foty będą jak się ogarnęPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Slavoy zadał pytanie zakładając ten temat i odpowiedź wczoraj (a nawet dzisiaj bo się ciut przeciągęło) miał jak najbardziej twierdzącą. Impra jak za starych czasów gdy istniał tylko PDSL na Jagiellońskiej, a mordy niektórych daaawno nie widziane. No i poznaliśmy nareszcie osobiście użytkownika o nicku Warzywo, miły facet.
Comment
-
-
Album ku potomności gotowy. Częstujcie się
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
No! Ogarnęliście się jak ta lala. Pewnych mordek (że tak delikatnie ujmę) też dawno nie widziałem...hmmm jak by to nadrobić"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment