No i to rozumiem, Dolny Śląsk jednak, co tu kryć, góruje jeśli chodzi o inicjatywę
20 lub 21 IX 2002 - Wrocław, spotkanie tych, którzy na Zjazd pojechac nie mogli...
Collapse
X
-
-
Marusia napisał(a)
No i to rozumiem, Dolny Śląsk jednak, co tu kryć, góruje jeśli chodzi o inicjatywębez brody...Comment
-
danoc napisal/a
Można się do was przyłączyć?Comment
-
Marusia napisał(a)
Nie bądźcie tacy, zaproście kolegę!!! Przecie sam nie trafibrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Dzięki za zaproszenie. Rzeczywiście dostałem na PW wiadomość od Piwofila za którą dziękuję.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************Comment
-
Nie wiem czy się wyrobię.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
-
-
Postaram się.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
-
JA jutro przyjdę z siostrą, która zdałą egz poprawkowy i postanowiła to oblać, a więc do zobaczenia o 19www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
Comment