Niestety istnieją forumowicze, którzy z różnych powodów na Zjazd pojechać nie mogą. Proponuję zatem spotkać się wieczorkiem w ****, aby się troszkę przy piwku wzajemnie pocieszyć. Co Wy na to?
20 lub 21 IX 2002 - Wrocław, spotkanie tych, którzy na Zjazd pojechac nie mogli...
Collapse
X
-
jestem za- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
to było cholera do pierwszego postu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Jestem zdecydowanie za, ponieważ mnie, niestety też nie będzie na zlocie
Ciebie Art też na zlocie nie będzie???Last edited by Piwofil; 2002-09-14, 23:29.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
czasem mnie nie będzie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Będziesz kursował na trasie zlot - **** - zlot - ****.....?
Ciekaw jestem ile Ty wypijesz piwa w sumie?www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Re: 20 lub 21 IX 2002 - Wrocław, spotkanie tych, którzy na Zjazd pojechac nie mogli...
jerzy napisal/a
Niestety istnieją forumowicze, którzy z różnych powodów na Zjazd pojechać nie mogą. Proponuję zatem spotkać się wieczorkiem w ****, aby się troszkę przy piwku wzajemnie pocieszyć. Co Wy na to?Comment
-
Mi też bardziej pasuję piątek 20, tylko jeszcze godzinę trzeba będzie ustalić? 18, 19, 20?? wybierajcie.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Można się do was przyłączyć?************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************Comment
Comment