E, kobiety podobno mało jedzą. Linia, te sprawy...
Żona-Taxi tak jak i ja może dużo jeść i nie widać tego po nas
najwyżej częściej odwiedzamy pewien przybytek zwany w pewnych kręgach sławojką ( nie mylić ze Slavoyem)
Podłym defetystom siejącym w ankiecie podle podły defetyzm, dajemy stanowczy odpór. Stajemy jak jeden mur i mówimy defetyzm źródłem ZŁA.
Proponuję aby każdy kto chce dostać frytkę przyszedł ubrany conajmniej w szalik polskiej reprezentacji.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Proponuję aby każdy kto chce dostać frytkę przyszedł ubrany conajmniej w szalik polskiej reprezentacji.
Jesienią się szalików nie nosi
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
1.Już wiem, kto jak głosował i pociągnę odpowiednie osobniki za odpowiedzialność. Mocno!!!
2.(to mniej ważne ) Potwierdźcie na PW swoje przybycie do 12:00 w sobotę, kiedy to zwlokę się z wyrka i otworzę komputer, żeby ostatecznie ustalić ilość gąb do wykarmienia, a co za tym idzie wiktuałów do zakupienia. Niech deklarują się również zwolennicy frytek nie mrożonych.
Nie rozumiem jakim sposobem naród i forumowiczów podnieca grą drużyny zaliczanej do trzeciej ligi światowej , gdy tego samego dnia walczy bokser z ekstraklasy
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment