Jak mecz będzie słaby, to zrobimy kilka drużyn z frytek i sami sobie urządzimy eliminacje.
Kto wygra mecz?! Polska!!! Czyli 12 października 2002 w Warszawie z kadrą i frytkami.
Collapse
X
-
zythum napisał(a)
Właśnie. KTO WYGRA MECZ: FRYTKI FRYTKI FRYTKI
Bo kto wygra mecz?
PASTA!!!
kto?
PASTA!!!
kto?
PASTA, PASTA, PASTA!!!
DO BOJU, DO BOJU, DO BOJU CZOSNKOWA!!!
p.s.Żą! Czy oprócz piwa mamy coś przynieść?
p.s.2 Żą! Jak duża jest Twoja lodówka i ile piwa się w niej zmieści? ewentualnie czy masz duży balkon?pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"Comment
-
pulas napisał(a)
p.s.2 Żą! Jak duża jest Twoja lodówka i ile piwa się w niej zmieści? ewentualnie czy masz duży balkon?Comment
-
A raczej całą chłodnioę albo i lodownie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
pulas napisał(a)
p.s.2 Żą! Jak duża jest Twoja lodówka i ile piwa się w niej zmieści? ewentualnie czy masz duży balkon?
2.Jak wywalimy wszystkie niepotrzebne rzeczy (czyli głównie mięso ), to ze dwadzieścia butelek wejdzie. Reszta spokojnie zmieści się na balkonie.
Last edited by żąleną; 2002-10-11, 20:15.Comment
-
Przecież możecie chłodzić na zmianę, czyli część wkładać, wyjmować jakieś do picia i na ich miejsce wkładać nowe, nie raz już tak robiłem na imprezach, a poza tym żałuje że mnie tam nie będzie wśród grona znanych i nieznanych mi jeszcze forumowiczów, w każdym razie życzę udanej zabawy i oby rodzice Żą poznali mieszkanie potemwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Ten mecz nie był do wygrania, no może gdyby Łotyszy było mniej o połowę byłby remis , a takCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Chyba średnio Wam się ta imprezka udała z powodu kopaczy.
W każdym razie czekamy na relacje!www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
slavoy napisał(a)
Żą jakoś to przeżył. Za to Zythum zastał ledwo odratowany w stanie przedzawałowym
a zawał to z powodu pana Bońka może?bez brody...Comment
-
Zythum gadał z telewizorem trudno więc wyłapać, kto mu najbardziej zaszkodził. Ponadto doping dla Łotwy, który co jakiś czas wznosiliśmy z Pułasiem też mu nie pomagał.
A zaczynało się tak dobrze. Toast wzniesiony za polskich kopaczy przez obecnych u Żą oraz Arta ( przez telefon) .
Konsultacje telefoniczne prowadzone z maryhhem. No i obecni:
- Żą
- And 69
- Pulas
- Zythum z Anią
- iron z Asią
- Slavoy z Marusią
- Ahumba z Żoną-Taxi
i nic nie pomogłoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment