Ano właśnie ciekawe czy można by zaskarżyć polską reprezentację o to że przez nią nabawiło się choroby serduszka czy jakiejś innej?? Ale by mi musieli odszkodowanie walnąć. W końcu to tak jak prawie z papierosami do póki nie było informacji na paczkach o szkodliwości palenia, można było oskarżać producentów o utratę zdrowia. Więc może z piłką nożną też tak można W środowym meczu z Nową Zelandia na dole ekranu telewizora będzie można przeczytać coś takiego "Oglądanie meczów powoduje choroby serca oraz złe oddziaływanie na psychikę"
Kto wygra mecz?! Polska!!! Czyli 12 października 2002 w Warszawie z kadrą i frytkami.
Collapse
X
-
-
już nie ma co rozpominać sobotniej tragedii, drżyjmy Panie i Panowie, Nowa Zelandia nadciągaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Co do kontunuacji imprezy...
... to niektórzy chętnie by pokontynuowali, ale przyjechali do Warszawy na jedną dobę i mieli jeszcze hm, insze plany, aczkolwiek tez posrednio związane z forumComment
-
Apropos meczu i pewnej propozycji
Na frytkach, paście czosnkowej i meczu (zgadnijcie dlaczego na końcu mecz został wymieniony) u Żą moja droga (w utrzymaniu, he he) żona wyłoniła propozycje spotkania u nas z okazji moich urodzin (jak ten czas leci). Nawiązując do tego proponuję date 2 Listopada - moze nieco niefortunna lub 3 listopada (wprawdzie 3 XI to niedziela, ale przecie mozna zaczać od rana dzień święty święcić). Godziny do uzgodnienia. Serdecznie zapraszam.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
ja bym proponował przesunąć o tydzień Twoje urodziny.
Pamiętaj, że trzeba z rodzinami odwiedzać cmentarze. Trudno całą rodzinę ustawiać pod nas. Ja muszę przez te 3 dni odwiedzić 3 cmentarze. Ponadto głośne zachowanie trochę nieprzystoi w takim dniu.
Po co masz mieć przechlapane u sąsiadów za "zbeszczeszczenie" takiego dnia.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
W pełni poieram Ahumbę. W wykend 2-3 niestety nie bedę dostępny.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
No dobra to pomyślimy o nowym terminie, a sąsiadom i tak się nie dogodzi, dlatego niespecjalnie trzeba się nimi przejmować (w granicach zdrowego rozsądku. Jak coś wymyślimy to dam znać.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
1 Listopada to Dzień Wszystkich Świętych - czyli jak sama nazwa wskazuje imieniny wszystkich - więc impreza w tym dniu nie jest niczym niewskzanym. To nasze kochane media przez lata wylansowały
1 XI jako Dzień Zmarłych. Wg Kościoła Dzień Zaduszny to 2 XI - i wtedy, niestety, nie wypada imprezowaćComment
-
Co racja to racja. Przyznaję bijąc się w piersi że zapomniałem o tym że 2 listopada jest dniem zadusznym. Choć z drugiej strony dlaczego nie można wspominać bliskich którzy odeszli na wesoło - ja wiem to nie u nas w kraju, to raczej na południu.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Comment