pojechać, zobaczyć co zostało z browaru (moze jakieś etykiety) zrobic zdjęcia, poszukać właścieciela, który podobno bliziutko mieszka, może by w puścił zeby pokazać co się ostało...przy okazji Skierniewice bliziutko, mozna popatrzeć co sie na miejscu pija, oczywiście propozycja jak i termin do bliższego uzgodnienia
a może tak do Dębowj Góry?
Collapse
X
-
a może tak do Dębowj Góry?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plTagi: brak -
Pomysł przedni ale ja niestety po raz kolejny złamałem nogę i jestem raczej niemobilny. No chyba, żę gdzieś za 1,5 miesiącaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
oj Zygmuś, powinno Ci się wmontować szyny Kramera na stałe...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
No właśnie, może ktoś wie gdzie montują tytanowe wstawki w kości.To inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Deboa Góra jest pod Skierniewicami (ok 5 km), a kiedy? mozna w sumie zaczekać aż Zythum wróci do sprawności chyba że nauczy sie kuśtykaćGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
W sumie to ja kuśtykam. We wtorek 5 listopada będę wiedział czy stoję czy leżę. Mam konsultację z bardzo ważnym panem doktorem. Jakby co to kule w dłoń i na wycieczkę gońTo inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
W sumie to ja kuśtykam. We wtorek 5 listopada będę wiedział czy stoję czy leżę. Mam konsultację z bardzo ważnym panem doktorem.
Co jeden doktor to zawsze ważniejszy - tak to już jest. A 5 listopada to taka sobie data - wtedy zaszczyciłem świat swoją obecnością i nie wiem jak on, ale ja czasem miewam mieszane uczucia .
A wracając do Dębowej Góry jestem jak najbardziej za taką ekskursją zwłaszcza że to w miarę bliziutko. Zythum, trzymam kciuki 5 listopada.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment