No to super, zatem wstepnie ustalamy 10.11. Jeśli chodzi o wystawę, to trzeba się będzie umówić jakoś wcześniej, bo pewnie zamykają o jakiejś popołudniowej porze.
Wrocław, 9 - 11 listopada...
Collapse
X
-
-
No dobra, ale ze mną to się chyba chłopie spotkasz??
Comment
-
-
-
żąleną napisał(a)
[B Zgodnie z tradycją, w tematach spotkaniowych wpisują się głównie ci, co się nie zjawią. [/B]
Choć ja się nie zjawię z powodów wyborczych - zafundowalismy sobie drugą turę a we Wrocku nie mógłbym pójść do urny, co mnie niezmniernie zasmuciło.
Lepiej późno niż wcale - powiedział Celt spaźniając się na pociąg. Więc będę tydzień później w wekendNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Niestety nie mogę być 10, gdyż okazało się że będe wtedy niedostępny, ale może przesunęlibyśmy je dzień w przód, albo w tył, znaczy na sobotę albo poniedziałek, co Wy na to????www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Wstępnie może tak: w sobotę impreza - w niedzielę wystawa. Co Wy na to??
Yendras - zadzwonię dziś do Ciebie, chętnie popołudniowe piwko zaliczę.
No to nieźle mi się zapowiada, dziś Yendras, jutro Marcopolok, w piątek przyjedzie Slavoy, w sobotę przyjedzie Iron z żoną, wieczorem impreza i i w niedzielę po wystawie pewnie też sie nie obejdzie, potem pare dni oddechu i przyjedzie Celt, olaboga
Comment
-
-
Zapomniałam dodać, że na weekendowe spotkanie zapisali się rónież Misiekk i Radegast.
Comment
-
-
no to może za tydzień w środę dołączę ja i Gośka- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
no to może za tydzień w środę dołączę ja i Gośka
Aha, wstepnie akces zgłosiła również Yemioła i JANO. Na sobotnią wieczorną imprezkę.
Comment
-
Comment