Grono imprezowiczów się powiększa, pięknie, a której mniej więcej meldujemy się w ****? Może koło 19 00?
Wrocław, 9 - 11 listopada...
Collapse
X
-
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD -
Comment
-
Spoko, spoko, jest odzew!
Troche później niż proponawałem, ale mi pasuje, dozobaczenia jutro!www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Marusia napisał(a)
Wstępnie może tak: w sobotę impreza - w niedzielę wystawa. Co Wy na to??browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Święta Święta i po Świętach
No to jednak udało się wrócić w jednym kawałku (dzięki samochodziku) i jeszcze z wątrobą.
Marusia, wielkie dzięki za gościnę, strawę, oprowadzanie i Ty już sama wiesz co (dla tych co sobie głupio pomyślą - Slavoy też wie za co ). A tak by the way - cegiełki już posortowane, hi, hi.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Byłbym zapomniał:
Slavoy, Jerzy, Marcopolok (pozdrów mamę i ciocie), Misiekk, Radegast, Piwofil, Klosterkeller, Boguś - wielkie dzięki za wspaniałą kompanię.
Pozdrowiam, Golec.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
iron napisał(a)
Byłbym zapomniał:
Slavoy, Jerzy, Marcopolok (pozdrów mamę i ciocie), Misiekk, Radegast, Piwofil, Klosterkeller, Boguś - wielkie dzięki za wspaniałą kompanię.
Pozdrowiam, Golec.
Pozdrowienia dla wszystkich, impreza przednia!
A Jerzego nie widziałem w ****? Ale był potem na wystawie!www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Racja, jeszcze Jano z Yemiołką - jakoś tak ich pominąłem, może dlatego że wpadli na chwilę i do tego pod wieczór, a co poniektórzy tego dnia zaczeli wcześnie zmagać się z chmielową potęgą . Przepraszam pominiętych i niniejszym im też dziękuję i pozdrawiam. Golec z ****bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
No cóż, jak zwykle miło było mieć gości, tylko kto teraz przytułek posprząta
Trzy dni picia to jakaś taka chyba norma sie u mnie zrobiła, bo nawet żaden kac się mnie nie zaimał. Od piątku do niedzieli suma sumarum zawsze okazywało się, że wszystkie drogi prowadzą do **** W piątek przygrywał tamże Dimczo, bo był wieczór bałkański, co zaowocowało odziedziczeniem przez naszą wycieczkę całkiem sporej ilości pyyyysznej zupy paprykowej zapakowanej w wielgaśny termos, który trzeba było potem szorować w brodziku, bo w zlewie sie nie miescił
W sobote grania nie było, za to naszej ekipki był spory zbiorek i oczywiście wesoło było - Yemiołka wpadła zaczerpnąć - przwdopodobnie po raz ostatni na ładnych pare miesięcy - orzeźwiającej ( ) atmosfery ****, co by miec co wspominać w czasie karmienia
W niedzielę między piwami poszlim się odchamić do muzeum na wystawę piwną - szeroka relacja zdjęciowa zapodana bedzie przez Slavoya w najbliższym czasie.
No i tak minęło i czekam na kolejne spotkaniaComment
Comment