Tylko jakoś dawno go na forum nie widziałem. Chyba, że zaglądamy do innych działów.
A może tak się spotakmy? Prośba do sekcji warszawsko-wołomińskiej.
Collapse
X
-
To ja proponuję żeby sekcja warszawsko-wołomińsko itd. ustaliła jakiś logiczny termin, to może i ja się zjawię
P.S. Logiczny tzn. taki, kiedy ja nie pracuję.Comment
-
Musisz przesłać nam terminy w których możesz przyjechać.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
jakby jeszcze udało się to zgrać z przyjazdem Marusi ( a może i marco by się pojawił ) to fajna imprezka mogłaby wtedy wypaśćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
A jeżeli wspomnę, że Yendras też może niebawem do nas zawita, to w już w ogóle trzeba będzie sztab założyć, żeby to wszystko spiąć.
Co do wycieczki po Browarach Warszawskich, Krzysztof zrobił rozeznanie i oto, co pisze:
Proszę spróbowac załatwiać wycieczkę poprzez mail podany na stronie internetowej browarów. Ze wzgledu na to ze dość duzo wyjeżdzam nie bedę mógł pomóc.
Osbiście namawiam na odłożenie wycieczki do Giełdy. W chwili obecnej nie ma klimatu wokół wycieczek. Wiem że w tej sprawie w przyszłym roku będzie łatwiej ..... Poza tym browar nalezy oglądać podczas pracy. Nie da się przewidzieć z góry że w wyznaczonym terminie bedzie produkcja na liniach. Stojąca linia bez butelek czy puszek .......... to porazka. Dlatego uwazam że w sezonie bedzie lepiej ....
To co robimy?Comment
-
Niedawno otrzymałem odpowiedź z browaru warszawskiego na temat możliwości zorganizowania wycieczki. Owszem jest możliwe ale niestety tylko w dni powszednie do godz.15.00 Odpadają soboty. Bardzo miła pani jednak poinformowała mnie, że jeżeli nie możemy w dni powszednie to musimy poczekać do giełdy w browarze w sierpniu, kiedy to ma być giełda rozszerzona o zwiedzanie browaru. Co wy na to? Pozdrawiam!Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!Comment
-
Myślę, że nie jest to złe rozwiązanie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
ja do konca lutego w dni powszednie spotkania przed godz. 15.30 mogę sobie wybić z głowy przedwojennym kuflemWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment