Aha to ja nie wiedziałem, myslałem że mówisz o pociągu. Motocyklem nie bo zimno a i kobite trzeba zabracv to by niewygodnie w taką trasę jechać. I pozatrym popijaku raczej nie można
ZLOT W WARSZAWIE! KIEDY? CHCESZ MIEĆ WPŁYW NA TERMIN, TO WEJDŹ DO TEGO TEMATU.
Collapse
X
-
7-8 grudnia mogę przemyśleć...Comment
-
Widzę,że jak zawsze impreza się szykuje, gdy ja grzecznie w robocie kibluję . Ludzie kochani pośpijcie sobie dłużej w sobotę (07.XII)- pochłońcie spóźnione śniadanko i spotkajcie się gdzieś około 17:00. Już raz załatwiła mnie sierpniowa warszawska giełda piwna, gdy wyszłam z roboty - było już po wszystkim, w domu zastałam tylko pijane zwłoki - drugi raz tak nie chcę!!!
To pisałam ja - żona IRONAbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
No pewnie, że możemy się umówić na godzinę popołudniową co przecież nie ogranicza także tych którzy chcą się spotkać wcześniej i np. zobaczyć fajne miejsca w Warszawie, np.: parki czy nadbrzeże Wisełki już bez wstrętnych ogródków.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Z wielkim żalem muszę ogłosić, że do końca roku nie mam jak się ruszyć z OlsztynaComment
-
no więc łikend nieubłąganie się zbliża a konkretów ani widu ani słychu:
Więc ja proponuję spotkać się gdzieś w piątkowy wieczór 6 XII (proszę Warszawiaków o jakieś propozycje ciekawych miejsc)
Liczę że zjawi się nas sporo!!!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Wiecie może ile ulgowy bilet do Warszawy pociągiem kosztuje???
Łykend 6-8 dla mnie kategorycznie odpada, następny prawdopodobnie teżDick Laurent is dead.Comment
-
ja się mogę w sobotę spotkaćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Niestety okazało się, że ja również grudniowe weekendy mam zawalone, a to szkolenie, a to inne słuzbowe zajęcia - no a potem juz święta...Comment
-
Szkoda, że towarzystwo się wykrusza, ale trudno. Co się odwlecze...
W piątek o 19 mam festiwal capoeirowy, który potrwa raczej nie dłużej, niż 2 godziny. Czyli ok 21 byłbym wolny, jeśli coś by się działo. Nie mówiąc o tym, że kto chce, może na ten festiwal wpaść - koszt biletu 20 zeta. A po festiwalu poszlibyśmy sobie naComment
-
W każdym razie napewno postaram się być w styczniu na warszawskiej giełdzie i wtedy napewno tez coś zorganizujemyComment
Comment