ponieważ zbierze się pewnie znowu niemała gromadka w czwartek w ****, więc zapraszam chętnych w godzinach dobranockowych, czyli ok. 19.00 do jedynie słusznego lokalu w celu radowania się z życia i podwyższania statystyk spożycia piwa per capita.
2002.11.28 - Wrocław - *****
Collapse
X
-
2002.11.28 - Wrocław - *****
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
Nie wiem kto będzie, w ogóle różne wersje doszły do mnie, ale na wszelki wypadek się pojawie, wypije jedno małe piwo, bo to niestety czwartek a nie piątekwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD -
No i bylismy, byli wszyscy co mieli przyjść i ci, co mieli nie przyjść, skład:
-Art
-Gocha
-Slavoy
-ja
-Piwofil
-Misiekk
-Kudłaty
-Kamyczek
-Radegast
No i oczywiście Klosterkeller, do którego dzisiaj tez się wybieramy gwoli złożenia zyczeń imieninowycHComment
-
Marusia napisał(a)
No i bylismy, byli wszyscy co mieli przyjść i ci, co mieli nie przyjść, skład:
-Art
-Gocha
-Slavoy
-ja
-Piwofil
-Misiekk
-Kudłaty
-Kamyczek
-Radegast
No i oczywiście Klosterkeller, do którego dzisiaj tez się wybieramy gwoli złożenia zyczeń imieninowycH
i pozdrowienia dla wszystkichWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Mnie się to też nie podoba
Już nie moge wysiedzieć w Olsztynie a Wy mnie tu jeszcze takimi spotkaniami dręczycie!!!!!Comment
-
o Tobie i o Tobie myśleliśmy bardzo intensywnie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
Lalki nie przeczytałem, na WF zaspałem, i po co było się ograniczać do jednego piwa? A spotkanie było bardzo miłe
No i te występy "dwóch panów"...www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Czy to może z tej imprezy wysyłano nocne SMS-y ?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
chyba masz na myśli mocne! wyliśmy do słuchawki z całych sił.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Po wstrętnym choróbsku mylą mi się SMS-y z wiadomościami ryczącymiBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment