Co Wy na Rybitwę albo inne miejsce do oglądania?
Piątek, Sobota ADAM MAŁYSZ
Collapse
X
-
Piątek, Sobota ADAM MAŁYSZ
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak -
Dawaj dawaj najwyżej po prostu strzelisz sobie piwko u Tereski.To inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Cóż przepraszam Was ale u mnie piątek jednak odpada , natomiast sobota jak najbardziejTo inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
[QUOTE]szostak napisał(a)
[B]To już stało się nudne Małysz tylko wygrywa i wygrywa
Nudne się stają występy polskiej reprezentacji w piłkę nożną i postawa drużyn klubowych. A mnie nie nudzą zwycięstwa Pana Adama. I oby mnie zwyciężał jak najdłużejNoLeafCloverComment
-
szostak napisał(a)
To już stało się nudne Małysz tylko wygrywa i wygrywa. Mógłby mu ktoś w końcu sprawić lanie w Pucharze Świata. Może ten Szwajcar, co to go wykolegował na olimpiadzieComment
-
A Rafał zapomniał plecaka i płacze, że nie będzie mial w czym nosić piwa A ogólnie spoko wróciłem do domu o 3 bo pomyliłem autobus Jak przyjechałem do domciu to patrzę a tu mi skarpetki kolor puściły i mam kolorowe stopy!!! Najgorsze, że nie mogę tego wywabić!!!!
Żą następnym razem przynoszę chleb i masełko no i coś do tego!Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!Comment
-
trochę zgrzytów
Dwóch najwytrwalszych pensjonariuszy naszego przytułku przepraszam za obcesowe i nieobyczajne me zachowanie w niedzielę rano - niniejszym składam samokrytykę, cóż czasem tak bywa. Sorry chłopaki.
A teraz sprawa druga - teraz jam będę oskarżycielem
Dwie lub trzy osoby (różne zeznania sąsiadów, nie będę dociekał które - w końcu to nie 997) proszę o przemyślenie swych czynów. Myślę że chodzenie po korytarzu i dzwonienie do sąsiadów o 2-giej w nocy nie było dobrym pomysłem, a na dodatek spowodowało dość poważne perturbacje z sąsiadami. W związku z tym Warszawska Filia Przytułku "u Marusi" (ciągle jeszcze w budowie) będzie musiała na jakiś czas zaprzestać działalności w temacie większe imprezy całonocne coby trochę dać odpocząć nabuzowanym sąsiadom. Swoją drogą jako sąsiad też chyba bym sie wqu...ił
Tyle moralizatorstwa i strofowania, generalnie mimo tych wpadek było chyba nieźle a na przyszłość prosiłbym o więcej wyobraźni i samokontroli, pozdrawiam, Slayerbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment