No a jak wczoraj wróciłem do domu od Zythuma to Asia uraczyła mnie wiadomością że sąsiadka się skarżyła na to że ktoś nie zamknął drzwi na korytarzu i że ktoś grał o 3 w nocy na bębnach. I tym biedeaczka się zdemaskowała i straciła wszelką wiarygodność, bo co prawda mamy takiego jednego co to nap...dala w bębenki, ale o 3 w nocy był już z Piecią u siebie w domu, a po drugie my też już spaliśmy i nie przypominam sobie że posiadam jakieś bębny.
Tak więc sąsiedzi to jednak ... i nie należy się nimi przejmować. Dziękuję gościom za niezdemolowanie mieszkania i na koniec mała statystyka - na 12 osób zostało "zużyte" 36 sztuk szkła (kufle, szklanki) niektóre znajdowane w różnych dziwnych miejscach (szafa, pod łóżkiem itp)
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
iron napisał(a) i na koniec mała statystyka - na 12 osób zostało "zużyte" 36 sztuk szkła (kufle, szklanki) niektóre znajdowane w różnych dziwnych miejscach (szafa, pod łóżkiem itp)
rozumiem, że nie do konca zużyliśmy te szkło i jeszcze będzie można z niego korzystać np, gdy znów pojawię się, aby wymienić Chmielewskie
No do całkowitego zużycia to im trochę brakuje Za to Asia była trochę napastliwa (ale już Jej przeszło) bo jeden z kufelków zostawionych przez kogoś w szafie nie był pusty, a się przewrócił i zalał Asi (na szczęście nie moje) rzeczy. Ale już jej przeszło
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
iron napisał(a) jeden z kufelków zostawionych przez kogoś w szafie nie był pusty, a się przewrócił i zalał Asi (na szczęście nie moje) rzeczy. Ale już jej przeszło
Ja bym chętnie uzyskał: tytanową wątrobę, nierdzewną trzustkę, i kwantowy (cokolwiek to nie znaczy) mózg. A najchętniej to bym został bogatym rentierem i tylko się spotykał z forumowiczami
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
Krótko i konkretnie.
Termin: 11 stycznia
Gdzie: Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe Fundacji "Nowe Horyzonty" ul. Bobrowiecka 9, Warszawa, Mokotów. Sala znajduje się na 5 piętrze.
Comment