Ech szczęśliwcy co do pracy nie musieli pójść.
Piątek przed Giełdą Warszawską
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Wróciłęm do domu- było bombowo: z forumowiczów zidentyfikowałem:
-Cyrkonia
-Justka
-Marusia
-Zythum z Anką
-Iron z Asią
-Slavoy
-Ahumba
-Żąleną
-Pulas
-And69
-Darek99
-Grzeber
-Pieczarek
-May
-Kemp
no i niżej podpisany.......Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Wróciłęm do domu- było bombowo: z forumowiczów zidentyfikowałem:
-Cyrkonia
-Justka
-Marusia
-Zythum z Anką
-Iron z Asią
-Slavoy
-Ahumba
-Żąleną
-Pulas
-And69
-Darek99
-Grzeber
-Pieczarek
-May
-Kemp
no i niżej podpisany.......Comment
-
sąsiedzi
No a jak wczoraj wróciłem do domu od Zythuma to Asia uraczyła mnie wiadomością że sąsiadka się skarżyła na to że ktoś nie zamknął drzwi na korytarzu i że ktoś grał o 3 w nocy na bębnach. I tym biedeaczka się zdemaskowała i straciła wszelką wiarygodność, bo co prawda mamy takiego jednego co to nap...dala w bębenki, ale o 3 w nocy był już z Piecią u siebie w domu, a po drugie my też już spaliśmy i nie przypominam sobie że posiadam jakieś bębny.
Tak więc sąsiedzi to jednak ... i nie należy się nimi przejmować. Dziękuję gościom za niezdemolowanie mieszkania i na koniec mała statystyka - na 12 osób zostało "zużyte" 36 sztuk szkła (kufle, szklanki) niektóre znajdowane w różnych dziwnych miejscach (szafa, pod łóżkiem itp)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Odp: sąsiedzi
iron napisał(a)
i na koniec mała statystyka - na 12 osób zostało "zużyte" 36 sztuk szkła (kufle, szklanki) niektóre znajdowane w różnych dziwnych miejscach (szafa, pod łóżkiem itp)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
No do całkowitego zużycia to im trochę brakuje Za to Asia była trochę napastliwa (ale już Jej przeszło) bo jeden z kufelków zostawionych przez kogoś w szafie nie był pusty, a się przewrócił i zalał Asi (na szczęście nie moje) rzeczy. Ale już jej przeszłobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
iron napisał(a)
jeden z kufelków zostawionych przez kogoś w szafie nie był pusty, a się przewrócił i zalał Asi (na szczęście nie moje) rzeczy. Ale już jej przeszłoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
No No .....
Ładne rzeczy....
Piwne ....
Iron!!! zmień tabliczkę z "Uwaga Zły Maciek" na "Uwaga Herman"!!!!
Może wtedy goście będą się lepiej zachowywać.Comment
-
Cyrkonia napisała:
Iron!!! zmień tabliczkę z "Uwaga Zły Maciek" na "Uwaga Herman"!!!!
Może wtedy goście będą się lepiej zachowywać.
Najchętniej to ja bym sobie zmienił wątrobę i parę innych organów na nowebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Ja bym chętnie uzyskał: tytanową wątrobę, nierdzewną trzustkę, i kwantowy (cokolwiek to nie znaczy) mózg. A najchętniej to bym został bogatym rentierem i tylko się spotykał z forumowiczamiTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment