Jak będziesz w Sopocie zajżyj do smażalni rybek na plaży
obok pensjonatu Zatoka.Wypijesz tam dobre piwko, także grzane i zjesz pyszną rybkę patrząc na morze.
Smacznego.
przykro mi, że pomimo kilku pw z mojej strony poza jednym przypadkiem pozostali olali mnie i nawet nie napisali, że nie chcą się ze mną napić
od środy piję sam
Ahumba napisał(a) przykro mi, że pomimo kilku pw z mojej strony poza jednym przypadkiem pozostali olali mnie i nawet nie napisali, że nie chcą się ze mną napić
od środy piję sam
Ahumba, nie martw się, zawsze pozostają Ci pozostałe rejony Polski na umawianie się, widać bardziej piwne rejony...
bardziej piwne jak bardziej piwne, ale na pewno (teraz to widzę)
ze wspaniałymi ludźmi, na których można liczyć i na których towarzystwo można liczyć.
Wasze zdrowie
z tego co wiem to raczej w Kogucie aktualnie jest dojlidy, a z amberkiem moze byc kłopot. poza tym na Monciaku w knajpach tradycyjna globalizacja, a ceny rożne -kufel 0,5l od 4 do 12 zł za Paulanera . Ambera najprędzej dostaniesz w sklepie spoż.
Jesli bedzisz w Sopocie zapraszam do Gdyni. 5 min. od dworca Gdynia Gł.Osob. jest kilka niezłych wyszynków -generalnie klientela stoczniowo-budowlana, ale w porządku. W Barze piwnym dostaniesz browarek Gościszewo (2 zł/0,5l), a obok w Atucie tradycyjny przeglad czołowki browarów + Browar Boss z kija. Byc moze tu leja z kija Ambera ?? nie pamiętam. Dalej na tej samej ulicy masz Bar pod Okorkiem i tu w zeszłym tygodniu widziałem Ambera (chyba 2,4 zł/0,5l)
Poza tym w sezonie w Gdańsku, w "Mestwinie" lali Gocha, jeednak nie wiem czy to jest nadal aktualne.
pozdrawiam życząc udanego wypoczynku tudzież
jak masz pytanie - pisz, postaram sie pomóc
pozdro
mapo
Comment