zythum napisał(a) Ponieważ osoby z zewnątrz się nie odzywają to w takim razie proponuję objeść Żą z zapiekanek (dla mnie poproszę z kiełbasą ). Mam nadzieję, że Żą masz wolne bo mecz jest chyba około 17.
Z tego co wiem to transmisja w tv zaczyna się o 17:40 więc pewnikiem mecz zacznie się 17:50 - 18:00 .
Znacie już jakieś konkrety co do spotkania , to może bym się przyłączył .
W zasadzie przez cały dzień siedzę w domu, a w każdym razie na pewno od 17. Konkretna porcja sera na zapiekanki już zakupiona, kilka porterków w lodówce się chłodzi, jutro może przybędzie im towarzystwo jasne pełne, więc zapraszam od 17. Kto nie zna adresu, niech uderza na PW albo Gadu-Gadu.
P.S. Oczywiście jest opcja oglądania później innych meczów towarzyskich, może będą transmitować coś ciekawego.
Żebyście widzieli mnie w czoraj podczas drugiego seta meczu Mostostal - Nooliko Mnie interesuje szczególnie mecz Francja Czechy (z towarzyskich) ale to już trochę późno, zresztą zobaczymy. Tak czy tak ja będę po 17.00 u naszego drogiego capojerowca (a wiesz Żą, że w Białej Podlaskiej jest sekcja Capoeiry i mają swoją stronę w internecie - to tak jeszcze przy okazji Giełdy w Białej)
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
zythum napisał(a) (a wiesz Żą, że w Białej Podlaskiej jest sekcja Capoeiry i mają swoją stronę w internecie - to tak jeszcze przy okazji Giełdy w Białej)
Rzeczywiście, coś mi się obiło o uszy. Może podskoczę na trening, chociaż będzie ciężko (200 kilosów rowerem plus hektolitry piwa )
To miło, że negocjacje w wąskim gronie Ironowym przebiegły pomyślnie, będę czekał z utęsknieniem, bo 'męęęęska rzeeecz byyyć daleeeeko, a kobieeeca...' eee...czy jakoś tak.
Dziękuję wszystkim za przybycie, jak zwykle było świetnie. Mecz zupełnie zszedł na dalszy plan, co było widać po zachowaniu Zythuma, który nie dość, że nie wchodził do telewizora, to generalnie olał wysiłki naszych kopaczy, jak i większość gości (choć twardo trzymał 'szczęśliwego' misia, a nawet zabrał go ze sobą do kibla, biedne stworzenie).
No cóż nudy na ekranie a potem mimo ciekawego meczu Francja -Czechy imprezka przeniosła się do kuchni. Miś odsypia szaleńtswa, za to ja ciężko (o ile dzisiaj ta głowa waży) pracuję aby ten łobuziak mógł się piwa napić
Bo w głowie kwiatki mi rosną a w sercu maj mi gra Zalatany i zarobiony jestem, a i oczywiście każdy pretekst jest dobry żeby można było się spotkać i uczcić odzyskanie zapomnianej rzeczy.
Comment