yhmmm, ja też się cieszę jak cholera, że znów zobaczę Wasze paskudne pyszczki!!!
[jego: i jego:, no i oczywiście ją: i całą kochaną resztę! i własnego męża, którego ostatnio nieczęsto miałam przyjemność oglądać ]
do wieczora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A w "Hotelu Marusia" od wczoraj stacjonują już 3 osoby, w związku z czym jestem niewyspana, siedzę w robocie ledwo trzymając się stołu i marzę o godzinie wyjazdu, czyli o 16.00
Jak to o 16 , mam narazie nieczynny tel kom. Podaj mi do siebie do pracy to zadzwonię. Albo jak nie mozesz to masz mój 795-40-60. Błagam o informację, ja chce jechać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary Kocur pozdrawia serdecznie wszystkich pensjonariuszy hotelu "Pad Marusią" i zadaje niedyskretne pytanie:
-Ile czasu, w trakcie waszego pierwszego tamże pobytu,
zajęło Wam szukanie włącznika światła do łazienki?"
Bo ja, przyznam szczerze, w pewnym momencie byłem
już na tyle zdesperowany, zę miałem zamiar
poszukiwć rzeczonego na korytarzu.
SK
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
Chyba (wciąż?) jedyne miejsce, gdzie można napić się piwa z browaru Polewany Kraft.
Miejsce spokojne, kuchni nie próbowałem, natomiast ośmielam się założyć wątek tu, a nie w opisach konkretnych piw, bowiem nie robiłem notatek, natomiast pozytwnie zaskoczył mnie ich pils. Można...
W sobotę , 10 lipca, w Kościerzynie odbędzie się VI Międzynarodowy Zjazd Kaszubów, szczegóły na: http://www.koscierzyna.gda.pl/aktual...2004/zjazd.php
Sekcja trójmiejska - pewien browar zaprasza na piwo
Po prowdze z Pomorzego!...
A zaczęły się zjazdy od Srebrnej Góry w czerwcu 2001. Poprzedzone długą wymianą korespondencji, obawami, czy sobie przypadniemy do gustu.... przed zjazdem prawie nikt się nie znał (oprócz mnie, bo znałam prawie wszystkich dzięki spotkankom we Wrocławiu na piwku)
Comment