OK
I Ogólnopolski Zjazd FORUM!!! - komentarze
Collapse
X
-
-
przejrzałem wszystkie fotki i ani jedna nie przedstawia osoby leżącej w slipkach na piasku
Kilku co prawda leżał sobie w cieniu ale wszyscy ubrani.bez brody...Comment
-
wychodzi na to, że na zlocie można będzie stracić ( przepić) ostatnie gacie
m o ż e b y ć c i e k a w i eWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
planujemy planujemy planujemy
I Ogólnopolski Zjazd Forumowiczów
miejsce: Chojnów (miejscowość pomiędzy Legnicą a Bolesławcem, ok. 5km od "autostrady" A4)
czas: 20,21,22 września 2002r.
atrakcje: m.in. giełda i standardowo zajęcia...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
-
-
-
Chyba (wciąż?) jedyne miejsce, gdzie można napić się piwa z browaru Polewany Kraft.
Miejsce spokojne, kuchni nie próbowałem, natomiast ośmielam się założyć wątek tu, a nie w opisach konkretnych piw, bowiem nie robiłem notatek, natomiast pozytwnie zaskoczył mnie ich pils. Można...-
Channel: Warszawa
-
-
W sobotę , 10 lipca, w Kościerzynie odbędzie się VI Międzynarodowy Zjazd Kaszubów, szczegóły na:
http://www.koscierzyna.gda.pl/aktual...2004/zjazd.php
Sekcja trójmiejska - pewien browar zaprasza na piwo
Po prowdze z Pomorzego!...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
-
Niestety istnieją forumowicze, którzy z różnych powodów na Zjazd pojechać nie mogą. Proponuję zatem spotkać się wieczorkiem w ****, aby się troszkę przy piwku wzajemnie pocieszyć. Co Wy na to?
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment