OK
I Ogólnopolski Zjazd FORUM!!! - komentarze
Collapse
X
-
-
przejrzałem wszystkie fotki i ani jedna nie przedstawia osoby leżącej w slipkach na piasku
Kilku co prawda leżał sobie w cieniu ale wszyscy ubrani.bez brody...Comment
-
wychodzi na to, że na zlocie można będzie stracić ( przepić) ostatnie gacie
m o ż e b y ć c i e k a w i eWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
planujemy planujemy planujemy
I Ogólnopolski Zjazd Forumowiczów
miejsce: Chojnów (miejscowość pomiędzy Legnicą a Bolesławcem, ok. 5km od "autostrady" A4)
czas: 20,21,22 września 2002r.
atrakcje: m.in. giełda i standardowo zajęcia...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
-
-
-
Chyba (wciąż?) jedyne miejsce, gdzie można napić się piwa z browaru Polewany Kraft.
Miejsce spokojne, kuchni nie próbowałem, natomiast ośmielam się założyć wątek tu, a nie w opisach konkretnych piw, bowiem nie robiłem notatek, natomiast pozytwnie zaskoczył mnie ich pils. Można...-
Channel: Warszawa
-
-
W sobotę , 10 lipca, w Kościerzynie odbędzie się VI Międzynarodowy Zjazd Kaszubów, szczegóły na:
http://www.koscierzyna.gda.pl/aktual...2004/zjazd.php
Sekcja trójmiejska - pewien browar zaprasza na piwo
Po prowdze z Pomorzego!...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
-
A zaczęły się zjazdy od Srebrnej Góry w czerwcu 2001. Poprzedzone długą wymianą korespondencji, obawami, czy sobie przypadniemy do gustu.... przed zjazdem prawie nikt się nie znał (oprócz mnie, bo znałam prawie wszystkich dzięki spotkankom we Wrocławiu na piwku
)
Uczestników...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment