No mnie już boli na samą myśl, tylko jeszcze nie wiem co
I Ogólnopolski Zjazd FORUM!!! - komentarze
Collapse
X
-
-
Rozesłałem kolejny biuletyn (do tych, którzy zameldowali się u mnie mailem, innych maili nie chce mi się szukać).
W skrócie: chwilowo potwierdziły swą obecność 22 osoby, wiec zarezerwowalem 6 domków. Jeżeli jeszcze ktoś uzna, że przyda mu się miejsce do spania, proszę o jak najszybszy meldunek na maila krzysiu@browar.biz z informacją, na które noce przewiduje pobyt.
Podejrzewam, że jest możliwość przedłużenia pobytu do poniedziałku, choć na razie nie pytałem o to.
Należy zabrać ze sobą śpiwory i ciepłe ubrania, bo nie ma możłiwości podniesienia temperatury otoczenia. Jak na razie giełdy w Chojnowie odbywały się zawsze przy ładnej pogodzie, ale nocami bywa rześko.
W domkach można się podłączyć do prądu, więc można zabrać jakieś grzałki lub czajniki el., chociaż właściwie nie wiem, po co.
Comment
-
-
długi to tydzień będzie, żyjac ze świadomością, iż zlot już niedługo.
to niesamowita sprawa znowu razem się spotkać jako jedna wielka familija (a nie będę ukrywał, że ostatnio ciężko było mi uczestniczyć we wszelkich giełdach, spotkaniach i tym podobnym), radość jest tym większa, bo będę miał okazje osobiście poznać tych których jeszcze osobiscie nie poznałem: Ania Zythumowa, Piwowar, Żąleną (czy tak będziemy na Ciebie mówić?), Ahumba, Kangurpl, Pułaś, Marcopolok, Kudłata i Krzysztof razy 2. Jeśli kogoś pominąłem w koncercie życzeń to nadrobię to na miejscu
PS. A drewniane stoły będą? Czy każdy we własnym zakresie?Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
mają też być na zjeździe.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
marcopolok napisal/a
istnieje jeszcze drugie określenie które stało się popularne w niektórych kręgach forumowych
"Żona Lenona"
Też żyję zlotem już od paru ładnych dni, tym bardziej że miałem okazję być na paru spotkankach forumowych.
Comment
-
-
Re: grajek
żąleną napisal/a
No więc tak - mogę wziąć grajka, ale wtedy Marcopolok będzie musiał wziąć karimatę.
Łóżka już tam są, wystarczy zabrać spiwory, też podobno będzieŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Re: Re: grajek
kangurpl napisal/a
Czyżbyś chciał na waleta
Łóżka już tam są, wystarczy zabrać spiwory, też podobno będzie
Comment
-
-
Wszystko podobno, a w praktyce może nawet domków nie byćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment