Ja mam przygotowane dwa nakrycia głowy. W obu wyglądam tak, że Kamyczek twierdzi, że wstyd między ludzi iść, ale między Forumowiczów to co innego a poza tym oba są piwne...
Ostatnia zmiana dokonana przez pjenknik; 2002-09-17, 10:30.
pjenknik napisał(a) Ja mam przygotowane dwa nakrycia głowy. W obu wyglądam tak, że Kamyczek twierdzi, że wstyd między ludzi iść, ale między Forumowiczów to co innego a poza tym oba są piwne...
Forumowicze też ludzie ale po tym Namysłowie to każdy oczka będzie miał zamglone
ludzie może piłkę weźmiemy!!!
jakiś meczyk Wafelkarze na Kapslarzy a Szklarze na Etykieciarzy
Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
Chyba (wciąż?) jedyne miejsce, gdzie można napić się piwa z browaru Polewany Kraft.
Miejsce spokojne, kuchni nie próbowałem, natomiast ośmielam się założyć wątek tu, a nie w opisach konkretnych piw, bowiem nie robiłem notatek, natomiast pozytwnie zaskoczył mnie ich pils. Można...
W sobotę , 10 lipca, w Kościerzynie odbędzie się VI Międzynarodowy Zjazd Kaszubów, szczegóły na: http://www.koscierzyna.gda.pl/aktual...2004/zjazd.php
Sekcja trójmiejska - pewien browar zaprasza na piwo
Po prowdze z Pomorzego!...
Ogólnopolski Festiwal Małych Browarów będzie jedną z atrakcji tegorocznych Dni Szamotuł. Od 16 do 18 maja na Rynku, wokół wszystkich pierzei z kamienicami, pojawi się kilkanaście stanowisk małych...
Comment