Ja też wiem kto proponował
Namiary na działeczkę są, tylko teraz jest raczej za zimno. Mam także pytanie: prześlijcie mi wiadomość kto ewentualnie zdecydowałby się pojechać pod Wyszków. Na podstawie ilości chętnych będzie można o tym pomyśleć.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
zythum napisal/a Ja też wiem kto proponował
Namiary na działeczkę są, tylko teraz jest raczej za zimno. Mam także pytanie: prześlijcie mi wiadomość kto ewentualnie zdecydowałby się pojechać pod Wyszków. Na podstawie ilości chętnych będzie można o tym pomyśleć.
Lecz niestety teraz dopiero mam wolną ostatnią sobotę w październiku
zythum napisal/a Mam także pytanie: prześlijcie mi wiadomość kto ewentualnie zdecydowałby się pojechać pod Wyszków.
NA WYSZKÓW!!!
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
no i wyszła moja niekompatybilność śródpijacka - niby byłam, siedziałam do rana, trzeźwa jak świnia i cholera - nic nie pamiętam!! zbyt mały poziom chmielu we krwi nie wpływa jednak na mnie dopsz.........
no i wyszła moja niekompatybilność śródpijacka - niby byłam, siedziałam do rana, trzeźwa jak świnia i cholera - nic nie pamiętam!! zbyt mały poziom chmielu we krwi nie wpływa jednak na mnie dopsz.........
jak będę pamiętał, to następnym razem, gdy się spotkamy postaram się powtórzyć ten numer z robalem
And69 napisał(a)
Lecz niestety teraz dopiero mam wolną ostatnią sobotę w październiku
Myślę, że i tak wcześniej nie da się tego załatwić. Tym bardziej, że jak na razie na PW akces złożył tylko Ahumba. Już będzie po okresie po porodowym
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
marcopolok napisal/a
Yemiołka, Maryh i inni
do raportu!!!!
Jako ten inny informuję, że ewentualne zdjęcie zbiorowe to popełniłem aparatem Piwowara. Ale raczej fotografowałem wówczas maryhha pełzającego po ziemi z aparatem w ręku.
A zresztą, co to za zbiorowe zdjęcie gdy brakuje na nim Marusi i Slavoya. Godzina była bliska południa o oni jeszcze nie wstali z łóżek. Zdjęcie będzie więc na swój sposób wybrakowane.
A poza tym:
- nie mam teraz dostępu do skanera i nie mogę Wam powysyłać zdjęć z mojego aparatu
- w Jezierzanach ZGINĘŁA mi lampa błyskowa Sunpak. Może ktoś ją przyuważył, na przykład jak zbłądziła i szła sobie drogą w kierunku Wrocławia.
Comment