Faktycznie tych terminów narobiło się sporo i niestety nie ma czasu żeby wszystko zaliczyć. Szczególnie z Wawy. A jeszcze po drodze miało być Neuzelle.
Tyskie Browary Książęce - termin do uzgodnienia
Collapse
X
-
Neuzelle to chyba już na prawdziwą wiosnę. zgadzam się całkiem z Krzysiem. Nie mnóżmy terminów bo i tak ciężko się wyrobić. Spotkania na giełdach to dobre wyjście.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Panowie, jak znam giełdy, to raczej ciężko będzie
pogodzić takową ze zwiedzaniem browaru.
Ale chętnie się załapię na zwiedzanie w dowolnym
sobotnim terminie.
Adam, możesz mnie wpisac na listę.
StaryKocurPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
O co chodzi z tym Neuzelle? Jestem oststnio nie na bieżąco
Co do zwiedzania browaru w Tychach - umówta się tam chopy z okolicy, nie zważajcie na marudzenie tych, którzy i tak nie przyjadąComment
-
Drugiego można by się wybrać na godzinę 13-tą. Choć to krótki termin. We wtorek będę gadać z człowiekim z Tychów. Dlatego musiałbym w nocy z poniedziałku na wtorek, wiedzieć czy tak i ilu nas ewentualnie będzie. 9-ty odpada ze względu na dzień kobiet - zamówiły sie do browaru małżonki żołnierzy i inne kobiałki . A potem beze mnie, aż do ostatniej soboty marca.
Oczywiście, pewnie będziemy grupą ściśle regionalną, ale nie mam zamiaru nikogo ograniczać - każdy chętny będzie mile widziany.
Oczywiście po majowej giełdzie, będzie zwiedzanie. Jednak mogą to być nieprzebrane tłumy, a nasza wycieczka będzie kameralna - o ile oczywiście wcześniej uda nam się dogadać co do terminuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Brak zgłoszeń
Rozumiem, że przesuwamy termin. Teraz proponuję ostatnią sobotę marca czyli trzydziestego. I tak właśnie umawiam się w Tychach.
Czekam na zgłoszenia.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Ja się piszęLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Originally posted by kiszot
Ja się piszęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Co na to Stary Kocur, Celt-birofil i inni miejscowi? Fruńka wyraziła już zainteresowanie. Swoją drogą ta bestyjka podgląda nas na forum, ale się nie odzywa. Ale może uda się Ją jakoś sprowokować?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Panowie, jasne, że się piszę na taką wycieczkę,
ale popatrzcie w kalendarz.
30 marca to jest Wielka Sobota.
U mnie przed Wielkanocą jest kompletne wariatkowo,
a pondato tradycyjnie zaliczam wyjazd do ukochanej teściowej,
więc na bank mnie nie będzie.
Szkoda.
A swoją drogą jak widać , ciężko jest ustalić termin, ktoóy by
wszystkim pasował.
Pozdrawiam i
StaryKocurPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
Originally posted by adam16
Co na to Stary Kocur, Celt-birofil i inni miejscowi? Fruńka wyraziła już zainteresowanie. Swoją drogą ta bestyjka podgląda nas na forum, ale się nie odzywa. Ale może uda się Ją jakoś sprowokować?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
Comment