Termin co prawda pokrywa się z giełdą ale chyba nie wszyscy Warszawiacy jadą? w tym terminie są dni otwarte Uniwersytetu Warszawskiego i mam zamiar tam się pojawić. Co do reszty jestem otwarty na propozycje...
Warszawa , 15-16 III 2003
Collapse
X
-
Piecia ja nie jadę na giełdę i chętnie spotkam się na piwkuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
-
Jam mam dadzieje że do Świebodzic dotrę ale na dniach otwartych UW też muszę być więc i tak spotkamy się z Piecią
Piwko obowiązkowepozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
My z Maćkiem nadal nie jesteśmy zdecydowani, co do wyjazdu na giełdę (wszystko, jak zresztą już od trzech miesięcy, zależy od rozwoju wydarzeń prowadzących do zakupu amortyzatorów). Mamy nadzieję, że najbliższy tydzień odpowie nam na to pytanie. Jeśli sprawy potoczą się pomyślnie i wreszcie zakupimy amortyzatory, pozostaniemy w Warszawie (cóż kwestie finansowe) i na osłodę chętnie napijemy się piwa (czytaj: Maciek)w miłym towarzystwie. Pozdrowienia - żona Ironabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Zostało nieco ponad tydzień i z mojej strony kilka konkretów:
Dni otwarte na kierunku który mnie interesuje są 16 III o godz. 16.30 na Krakowskim przedmieściu i tam muszę być już ok 16
do stolicy zajadę prawdopodobnie w sobotę 15 III ok 22 i jestem otwarty na propozycje Warszawiaków!!!
hough!!!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
ja też w tym terminie powinienem byc w Warszawie, mimo bieżącej masy potwornych kłopotów jakie mam ostatnio i jesli nic nowego nie wypali to tez bardzo chętnie sie napiję nektaru w tak doborowym towarzystwieGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
do przyjazdu Pieci zostały 4 dni i kilka godzin - czas najwyższy dokonać jakichś ustaleń co do spotkaniaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
malutka korekta: będę w stolicy w sobotę o 18 na Jana Pawła i mam czas na imprezowanie do niedzieli do 15.30 (muszę być już wtedy na Krakowskim Przedmieściu) więc może umówilibyśmy się właśnie na Jana Pawła na przystanku Polskiego Expressu właśnie o 18
grypa mnie łamie ale mam nadzieje że w sobotę nie bedzie po niej sladuKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Piecia napisał(a)
więc może umówilibyśmy się właśnie na Jana Pawła na przystanku Polskiego Expressu właśnie o 18
grypa mnie łamie ale mam nadzieje że w sobotę nie bedzie po niej sladu
zgłaszam powtórnie gotowość
jak reszta, która nie jedzie do Świe......?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment