Zapraszam do mnie na meczyk. Zaznaczam jednak, że towarystwo będzie się po nim wynieść bo przygotowuję się do rozmowy która może zmienić moje nędzne życie
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Na mnie nie licz. Coś mnie rozbiera i nie jest to młoda studentka tylko jakieś parszywe choróbsko. Jeszcze tylko 25 minut i do domu pod kołdrę. Może wytarguję u Asi jakieś grzane piwko
Bawcie się dobrze, no i trzymam kciuki za Wisłę.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorców restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Zdecydowanie obecnie najlepsze miejsce w Wiśle. I tu odetchniemy lokalną atmosferą, mało turystów. Wystrój klasyczny z lat 80/90. Po zejściu ze szlaku można napić się pysznego Brackiego z beczki.
Ciekawe miejsce z nadrzecznymi klimatami. Wystrój odpowiadający miejscu i miastu z tarasem nad Wisłą i widokiem na Most Tczewski.
Nie było by nic szczególnego ale spotkała mnie miła niespodzianka gdyż są w tym lokalu piwa z Browaru Kociewskiego, ale tylko z butelki. Do Starogardu...
Comment