Marco, więcej szczegółów proszę, kąt nachylenia, ilość kilometrów, póki co jeszcze mogę się zastanowić, czy przyjeżdżać
Żywiec, ......0.6. 2003
Collapse
X
-
-
Marusia napisał(a)
, kąt nachylenia, ilość kilometrów,
ilość kilometrów? hmm. Na giełdę bedzie jakieś 1,45h drogi (bliżej na przełaj - górami)bez brody...Comment
-
Pytam ile trzeba NA PIECHOTĘ, bo resztę trasy to i tak pokonam busem lub taksówką.Comment
-
Marusia napisał(a)
Pytam ile trzeba NA PIECHOTĘ, bo resztę trasy to i tak pokonam busem lub taksówką.bez brody...Comment
-
marcopolok napisał(a)
jakies 3 minutki leciutko pod górkę - pikuś w porównaniu z wyjściem na 4 piętro przytułkuComment
-
Marusia napisał(a)
AAaaa, no to może być. O ile nie kłamieszbez brody...Comment
-
marcopolok napisał(a)
Ta ściemniam sory, bedzie jakieś 3,5 minutyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
chetnie zgłoszę swój udział, tylko raczej w połowie czerwca, albo pod samiuśki koniec, jak nie , to będę Was wspierać duchowo (zwłaszcza podczas wspinaczki...)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
cyborg_marcel napisał(a)
chetnie zgłoszę swój udział, tylko raczej w połowie czerwca, albo pod samiuśki koniec, jak nie , to będę Was wspierać duchowo (zwłaszcza podczas wspinaczki...)
Celowanie w sam środek (czerwca ) jest jak najbardziej właściwe i odpowiedniebez brody...Comment
-
fajnie! może do tego czasu zdążę zostać mgr to będę miała co oblewać...
na razie poczytam sobie info z encyklopedii o Żywcu, coby być yntelektualnie przygotowaną do zwiedzania... ;-)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Uff co za pracowity dzień.
Wszystkie zaproszenia posłane a kazde imienne było
Informuję, że wszyscy którzy chcieli to mieli dość czasu na zgłoszenie się do mnie. Zatem z dniem dzisiejszym majac na uwadzę troskę o wytrzymałość Hacjendy " Pod Łyską" zamykam listę.
Nie znaczy to jednak że chętni nie będą mogli imprezować - co to to nie Lista dotyczyła jedynie rezerwacji noclegów i innych takich bzdetów.
nie mam ochoty na pokazywanie wykazu wszystkich uczestników - ci co dostali śmisznego meila sami wiedzą że będą.bez brody...Comment
-
jako jedną z największych atrakcji dla osób legitymujących się zaproszeniami będzie poważna obnizka ceny za kufel piwa - nalezy przyjechać z własnymi naczyniami. (których oczywiście nie będzie się opłacało targać na powrót ze sobą)bez brody...Comment
-
osoby mające rozmaite lęki ( w tym lęk wysokości) proszone sa o zostawienie lęków w domu bo nie bedzie na nie czasu. Będą konkursy i kursy oraz tanie piwo
Ostro pracowałem nad załatwieniem skałdanych łóżek ale własciciel hacjendy uswiadomił mi że jestem głupi więc cały ocalały czas poświeciłem na poszukiwanie taniego piwa
Należy więc zabrac ze sobą jakieś psiworki, Automobiliści dmuchane materace, sienniki itp.
Może w przypływie jakiegoś entuzjazmu jeszcze podejmę próbe organizacji łóżek ale to was powiadomię.bez brody...Comment
-
-
aha jeszcze jedno
trwa zbieranie pomysłów na zbiorowe wyżywienie - dołącz i ty
Jak narazie wedle ankiety zwycięża pomysł wspólnego kucharzenia przez naszych dwóch dobrych znajomych - jeden co nawet rybki niet a drugi co się za kabanosikiem ogląda ale sledzika z ogóreczkiem to i owszem.
Panowie ci proszeni są o kontakt w celu wstepnego ustalenia menu.
sprawy zbiorowego pojenia zostały już rozwiązane wiec nie musicie się już nimi przejmować.
Drugie miejsce w rankingu na kucharzenie ZAJMUJE !!!!!.......... jednak stanowczo za wczesnie na ujawnianie tej doskonale znanej nam wszystkim osobybez brody...Comment
Comment