E-Prezes, to ty jedziesz na giełdę kolekcjonerów?????????
A pisałeś, że nic nie zbierasz.
I tak musi być w istocie, bo w przeciwnym wypadku zawitałbyś
przeceiż na giełdę w swoim nym mieście.
Popraw mnie, jeśli się mylę.
Twoje zdrowie
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Marusia napisał(a) Wygląda na to, że będziemy mieć lekkie przeludnienie, no ale cóż, najwyżej będziecie spać piętrowo
Wg moich wstępnych obliczeń to będzie nocowało (oprócz mnie i Slavoya) jakieś 10 osób
Luz blues! Dziesięć lat temu spaliśmy w trójce w jakieś 10 osób właśnie. Co prawda namiot był jeszcze komunistycznej produkcji, więc taki, jak dzisiejsze piątki, ale zawsze.
Szczególne pozdrowienia dla śpiących na luksusowoniewygodnej sofie. Bądźcie przygotowani na doznania artystyczne, bowiem rano w lustrze ujrzycie Picassa.
StaryKocur napisał(a) E-Prezes, to ty jedziesz na giełdę kolekcjonerów?????????
A pisałeś, że nic nie zbierasz.
I tak musi być w istocie, bo w przeciwnym wypadku zawitałbyś
przeceiż na giełdę w swoim nym mieście.
Popraw mnie, jeśli się mylę.
Twoje zdrowie
To jest chyba ostatnio najczęściej zadawane pytanie na forum Z pierwszej ręki wiem że kolega e-prezes zbiera etykiety.
Marusia napisał(a) Uwaga uwaga, wszyscy, którzy zamierzają noclegować w Przytułku z soboty na niedzielę 15-16.03.2003
!!
Wygląda na to, że będziemy mieć lekkie przeludnienie, no ale cóż, najwyżej będziecie spać piętrowo
Koniecznie weźcie zatem ze sobą śpiwory conajmniej, bo przytułek dysponuje jeno jedną trzyosobową luksusowoniewygodną sofą, jedną karimatą i dwoma kocami. Wg moich wstępnych obliczeń to będzie nocowało (oprócz mnie i Slavoya) jakieś 10 osób
W przygotowaniu jest "Regulamin korzystania z Przytułku", bo tyle osób to trza jakoś będzie uporządkowac działania
Żeby było śmiesznie to ja też się wciągam na listę
Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
E tam, Miskkowi wystarczy zwykły stolik aby był na eksponowanym miejscu
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment