15-16 maja łaskawy pan popuszcza smyczkę niewolnikom

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

15-16 maja łaskawy pan popuszcza smyczkę niewolnikom

Trzeba korzystać bo wiecie rozumiecie potem będzie 15 fala i już "wieczna pandemia"

Ja w sobotę koncentruję się na swoich barach osiedlowych, może zaliczę Hopito ale to w nocy około zerowej, i może Pod Kopytem kto wie (kto chciałby to niech mnie łapie telefonicznie) ale w niedzielę możemy się umówić na szlaku (około 15.30 powinienem być w Kuflotece, potem Gorączka Złota i Hopito i koniec Pod Kopytem)
    15 maja :
    1. Startuje Pod Kopytem, ogródki też otwiera Gorączka Złota, Czeska Piwiarnia i pewnie kilka innych
    2. STREFA KUFLO OPEN DAY || MONSTERS x PALATUM x ZIEMIA OBIECANA - można rezerwować stoliki, ja ślinię się na Ziemię Obiecaną, mój hitowy browar obok Zamkowego, Pinty i Łańcuta
    Każde wydane 50 zł na barze to udział w loterii.
    3.Otwarcie Hopito Craft Beer and Pizza na Parkingowej, tak naprawdę juz o 23.59 14 maja zapraszają
    Specjalne piwa Hopito warzone na tę okazję
    ✨ Pizzę neapolitańska prosto z pieca!
    ✨ Sztosy z zagranicy!
    ✨Specjalne promo i niespodzianki, które ujawnimy w najbliższych dniach, a uwierzcie, mieliśmy dużo czasu, aby je przygotować
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19260

Dobrze się składa, bo akurat mam wolne, ale planuję Lublin w ten weekend. Może następny Kraków, a kolejny Warszawa Trzeba się nacieszyć zanim zamkną znów.

Comment

Przetwarzanie...
    X