15-16 maja łaskawy pan popuszcza smyczkę niewolnikom

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

15-16 maja łaskawy pan popuszcza smyczkę niewolnikom

Trzeba korzystać bo wiecie rozumiecie potem będzie 15 fala i już "wieczna pandemia"

Ja w sobotę koncentruję się na swoich barach osiedlowych, może zaliczę Hopito ale to w nocy około zerowej, i może Pod Kopytem kto wie (kto chciałby to niech mnie łapie telefonicznie) ale w niedzielę możemy się umówić na szlaku (około 15.30 powinienem być w Kuflotece, potem Gorączka Złota i Hopito i koniec Pod Kopytem)
    15 maja :
    1. Startuje Pod Kopytem, ogródki też otwiera Gorączka Złota, Czeska Piwiarnia i pewnie kilka innych
    2. STREFA KUFLO OPEN DAY || MONSTERS x PALATUM x ZIEMIA OBIECANA - można rezerwować stoliki, ja ślinię się na Ziemię Obiecaną, mój hitowy browar obok Zamkowego, Pinty i Łańcuta
    Każde wydane 50 zł na barze to udział w loterii.
    3.Otwarcie Hopito Craft Beer and Pizza na Parkingowej, tak naprawdę juz o 23.59 14 maja zapraszają
    Specjalne piwa Hopito warzone na tę okazję
    ✨ Pizzę neapolitańska prosto z pieca!
    ✨ Sztosy z zagranicy!
    ✨Specjalne promo i niespodzianki, które ujawnimy w najbliższych dniach, a uwierzcie, mieliśmy dużo czasu, aby je przygotować
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19294

Dobrze się składa, bo akurat mam wolne, ale planuję Lublin w ten weekend. Może następny Kraków, a kolejny Warszawa Trzeba się nacieszyć zanim zamkną znów.

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
      2025.01.18 - Warszawa, Baltic Porter Day w Hopito
      Ahumba
      Premiera porterów ReCrafta Mentor IV Palo Santo i Mentor IV Jeżyna. Podczas wieczoru także wiele okołopiwnych atrakcji i spotkanie z ludźmi z ReCraftu.
      Start
      2025-01-18
      Koniec
      2025-01-19
      Adres
      Warszawa, Hopito Parkingowa
      2025-01-12, 20:22
    • Ahumba
      2024.11.22 - Warszawa, Podwójne Kranoprzejęcie w Hopito
      Ahumba
      22 listopada o godzinie 19:00 Hopito stanie się miejscem, gdzie smak i adrenalina spotkają się twarzą w twarz. Ekipa Gryfusa ze Szczecina oraz Brygada Tarnobrzeg przybywają, aby przejąć krany i zaprezentować swoje najlepsze piwne perełki. UWAGA. Wejście od ulicy Parkingowej
      Start
      2024-11-22
      Koniec
      2024-11-22
      Adres
      Warszawa, Żurawia 32
      2024-11-18, 19:46
    • Warzywo
      Ruszamy w weekend
      Warzywo
      15 maja ruszamy, w Warszawie zaroi się od ogródków piwnych - i tych lokalnych z koncerniakami i tych z piwem rzemieślniczym.
      Startuje Hopito Bar na Parkingowej, będzie Gorączka Złota, nad Wisłą wezmą nas Pod Kopyto, a skończyć możemy w Kuflotece na imprezie m.in: z Palatum i Ziemią...
      2021-05-07, 20:14
    • ART
      Hopito, Beats time
      ART
      West coast ipa, żadna tam seszyn. Jest mięsko. 6.9%alc. Idaho7, citra, mosaic.

Ojciec wyczuwa ten ostatni, to jest jasne.

Nabyte w tej postaci z beczki do buteleczki w opolskim czystym i złotym.

Ładny złoty, nieco opalizujący koleur.
      Dobrze...
      2022-12-02, 19:05
    • ART
      Opole, 1-go Maja, Cuda na barze
      ART
      Co prawda jeszcze nie otwarte, ale lokal oklejony i kartka wisi o poszukiwanych pracownikach. Na parterze nowego budynku hotelu Weneda.
      2021-10-23, 12:50
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...