Hej Łodzianie, odezwijcie się! W przyszły poniedziałek i wtorek będę w Łodzi, w poniedziałek wieczorem mogę gdzieś popiwkować, bo jak znam życie, to ekipa szkoleniowa bedzie ciągnęła na jakąś modną i drogą dyskotekę, a ja wolę inne klimaty. Chetnie jakieś łódzkie z kija albo cóś?
Łódź, 12.05.2003
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Ha a o której panna Marusia będzie wolna, może zawita jakaś wycieczka z Warszawy na dwie - trzy godzinki - choć to nic pewnego. A piszący te słowa zna lokal z łodzkim i zduńskim piwem jednocześnie.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
Zythum , nie wiem, czy nie będziesz miał dosyć mojego towarzystwa bo: http://www.browar.biz/forum/showthre...352#post193352
Comment
-
No nie wiem, co z tą Łodzią, coś niespotkaniowi nasi łodzcy forumowiczeComment
-
Chetnie bym dolaczyl jakbym nie byl na wygnaniu
pozdrowka dla lodziakow i nie tylkoLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)Comment
-
Byłem ostatnio w mieście Łodzi - miałem tam również spotkanie związane z piwkowymi sprawkami. Spotkanie odbyło sie przy ul Piotrkowskiej 6 (od strony Pomnika) w pubie "PERON 6".
Idźcie tam: gorąco polecam! Właściciel jest życzliwy birofilii i jednym z aktywistów Bractwa Piwnego - Loża Łódź.
Dodatkowy atut to niespotykana ilość niezłych piwek: z kija i szkła.
pzdr i miłej zabawyComment
-
Lokal już opisany jest od dawna w dziale Piwo-GdzieComment
-
Comment
-
Pivaria, jako doświadczony Forumowicz, powinieneś wiedzieć gdzie znajduje się dział "piwo-gdzie"...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Doświadczony i owszem, ale w pewnych moich ciasnych granicach - a tam jeszcze, kurde, nie byłem, ale zaraz zajrzę, aby doświadczyć pewnych nowości...
Comment
-
Czemu nie tydzień później? 12 i 13 to ostatnie dwa dni kiedy za bardzo nie mogę. Nie sądzisz, że po dwóch dniach szkolenia, należy Ci się od Firmy z tydzień płatnego wolnego?
Czy jest szansa że 12 rano (po 9) zajrzysz na Forum. Jeśli coś mi się wyklaruje odnośnie wieczora, to się odezwę.
Poznać Żywą Legendę Forum! Jej!
Peron 6 to niezłe miejsce (może nieco drogawe ale nie znam w Łodzi miejsca z tak dużym wyborem przyzwoitego piwka). Opuściłem się w Pubach i nie wiem gdzie Cię poza Peronem bez wstydu skierować. Zapytam koleżanki z Berlina. Ona jest na bieżąco z łódzkimi knajpami.
Nie lubię Irish Pubu, ani 77!!! Tam Cię nie skieruję.
Może by ktoś pomógł. Łodziaki wstawać!!!Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...Comment
-
Półtora roku temu siedziałam w Łodzi przez miesiąc i też nie lubię wymienionych przez Ciebie przybytków W poniedziałek po szkoleniu skoczę do jakiejś kafejki internetowej i sprawdzę, czy sie wpisałeś na wieczór, więc jakby co, to piszComment
-
Przykro mi Marusiu, ale chyba nie tym razem. Sprawy ułożyły się tak jak się spodziewałem i wieczór wypełniony będę miał bieganiem bynajmniej nie po Pubach.
Daj znać następnym razem, a może zobaczymy się u Ciebie.
Mam nadzieję, że nie spędzisz tego wieczoru samotnie, psiocząc na Forumowiczów, których nie ma.
PozdrawiamPrzepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...Comment
-
Wieczór spędziłam w gronie szkoleniowym, ale bardzo sympatycznie, w pubie Vabank opijałam się Paulanerem - wprawdzie butelkowym, ale zawsze. Jak dobrze pójdzie, to bedę znów w Łodzi na początku czerwca, nie omieszkam dać znaćComment
Comment