"Po drodze" do Łodzi będę w Warszawie caaaałą niedzielę, może jakies piwko? Zresztą, jakie tam może - pytanie powinno brzmieć: kto przyjdzie do Teresy i o której?
Warszawa, 11.05.2003 (niedziela)
Collapse
X
-
Warszawa, 11.05.2003 (niedziela)
Tagi: brak
-
-
żąleną napisał(a)
Ja z chęcia się przytelepię, ale posiedzę tylko do 16.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ja mogę cały dzień. Dobrze byłoby tak koło 14.00. I tak dopiero wtedy Tereska otwiera. Ładna pogoda jest wtedy i cały dzień przed nami ale dostosuję się do potrzeb.[/list]To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
No to wstępnie ustalamy 14.00
Comment
-
-
zaczekacie na mnie, czy mam inaczej planować niedzielne popołudnie?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
zaczekacie na mnie, czy mam inaczej planować niedzielne popołudnie?To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
No i Teresa przeżyła kolejny nalot forumowiczów, niestety w tradycyjnym składzie: Marusia, Małażonka, Ania Zythumowa, Zythum, Iron, Slavoy, Żą i Ahumba.
piszę niestety, gdyż pomimo coraz większej ilości warszawiaków na forum nie widać tego na spotkaniach.
atrakcją spotkania był deszczowy patrol co poniektórych forumowiczów po nadwiślańskich ogródkach.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
-
Deszczowy patrol donosi, że w Ogródkach nic zupełnie nic ciekawego. A w Rybitwie piwo jak zwykle smaczne i zdrowe. Spotkanko miłe, trochę rozmów, trochę jak zwykle złośliwości, trochę opowiedzianych dowcipów. Kolejny udany dzień z forumowiczami.
Pulas - czekamy, czekamy. Teresa zajmie się małym i będziesz mógłpić sobie piwo bezstresowoTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
zythum napisał(a)
Teresa zajmie się małym i będziesz mógłpić sobie piwo bezstresowopułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
Oj było miło.
Za swoje złośliwości i nieobyczajne czasem zachowanie wszystkich zainteresowanych przepraszam
A dziś znowu z narażeniem posiadania prawa jazdy jechałem do pracy - ach te niedzielne spotkanka (trzeba było sobie darować wypitego po powrocie do domu Złotego Denata).bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
iron napisał(a)
Oj było miło.
Za swoje złośliwości i nieobyczajne czasem zachowanie wszystkich zainteresowanych przepraszam
pewnie wczoraj też imprezował i nic nie pamiętaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment