"Po drodze" do Łodzi będę w Warszawie caaaałą niedzielę, może jakies piwko? Zresztą, jakie tam może - pytanie powinno brzmieć: kto przyjdzie do Teresy i o której?
Ja mogę cały dzień. Dobrze byłoby tak koło 14.00. I tak dopiero wtedy Tereska otwiera. Ładna pogoda jest wtedy i cały dzień przed nami ale dostosuję się do potrzeb.[/list]
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Ahumba napisał(a) zaczekacie na mnie, czy mam inaczej planować niedzielne popołudnie?
Planuj z nami lepiej na tym wyjdziesz Oczywiście, że poczekamy.
No i Teresa przeżyła kolejny nalot forumowiczów, niestety w tradycyjnym składzie: Marusia, Małażonka, Ania Zythumowa, Zythum, Iron, Slavoy, Żą i Ahumba.
piszę niestety, gdyż pomimo coraz większej ilości warszawiaków na forum nie widać tego na spotkaniach.
atrakcją spotkania był deszczowy patrol co poniektórych forumowiczów po nadwiślańskich ogródkach.
Poczekaj Ahumba jescze z miesiąc, to i ja zacznę się znowu pojawiać u Tereski Tym razem z "Małym Terrosrystą" pod pachą
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Deszczowy patrol donosi, że w Ogródkach nic zupełnie nic ciekawego. A w Rybitwie piwo jak zwykle smaczne i zdrowe. Spotkanko miłe, trochę rozmów, trochę jak zwykle złośliwości, trochę opowiedzianych dowcipów. Kolejny udany dzień z forumowiczami.
Pulas - czekamy, czekamy. Teresa zajmie się małym i będziesz mógłpić sobie piwo bezstresowo
zythum napisał(a) Teresa zajmie się małym i będziesz mógłpić sobie piwo bezstresowo
A po zakończonej imprezie Teresea odwiezie nas jeszcze do domu
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Oj było miło.
Za swoje złośliwości i nieobyczajne czasem zachowanie wszystkich zainteresowanych przepraszam
A dziś znowu z narażeniem posiadania prawa jazdy jechałem do pracy - ach te niedzielne spotkanka (trzeba było sobie darować wypitego po powrocie do domu Złotego Denata).
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Premiera porterów ReCrafta Mentor IV Palo Santo i Mentor IV Jeżyna. Podczas wieczoru także wiele okołopiwnych atrakcji i spotkanie z ludźmi z ReCraftu.
Mnóstwo ciekawych piw, promocji, nowości, premier z Polski i z zagranicy. Piwa sprzedawane będą TYLKO na wynos a nie jak w poprzednich latach można było spożywać lane w obrębie sklepu.
Comment