URLOPY 2003

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jerzy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.10
    • 4707

iron napisał(a)

Jak to - sam koniec urlopu wypada akurat na zlot forum - więc chyba wiesz już gdzie i z kim (m. in. Kolbudy - oblężenie budy)
    Właśnie - koniec, a przydałby się początek (co by potem "dojść do siebie")
    browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• ppns
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.10
      • 1737

zythum napisał(a)
      [..] że dobrze na rowerze jedzie się do Białej Podlaskiej. Niektórzy forumowicze [..]
      Pod warunkiem , że im nikt śrubek nie odkręci .

Ja jeszcze dokładnie nie wiem , co będę robił w lecie......

Na pewno w lipcu zahaczę o Karpacz i ogólnie Kotlinę Jeleniogórską ,
      poza tym Śnieżka , Kowary , piwo w Czechach itd.... , mnóstwo zamków i warowni do zwiedzania.
      piwoppns@wp.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• Shedao
        Sławutycz, Bałtyka 3
        Shedao
        Славутич, Балтика 3

Piję właśnie Baltikę 3 butelkową, przywiezioną z Ukrainy. Piwko jest smaczne, lepsze od naszych standardowych koncerniaków, i choć szału nie ma, to wrażenia bardziej na +.
        2010-10-06, 15:08
      • pieczarek
        Piwowar mnie opieprzy - jakoś to przeżyję
        pieczarek
        Ten tekst i załączony obrazek powinny być umieszczone wszędzie, ale raczej nie tutaj - w galerii, w dziale kolekcjonerskim lub historycznym.
        Ponieważ jednak - jak mi się wydaje - większość forumowiczów ogranicza się do uczestnictwa w dziale "przy piwie" postanowiłem zamieścić...
        2003-02-10, 16:35
      • Dukat_WSI
        Piwo marcowe w czasach dzisiejszych
        Dukat_WSI
        Pomińmy kwestie historyczny i dedykowany okres warzenia. Z racji dni urlopowych i sezonu grillowego raczyłem się dziś różnymi piwami jasnymi, do tego, po dłuższym czasie, również dolnej fermentacji i miałem przyjemność zaznajomić się również z Marcowym z Kormorana. Piwo okazało się...
        2015-07-01, 20:38
      • hastur
        Czego szukać w okolicach Kłodzka?
        hastur
        Witam!
        Wybieram się w celach urlopowych w góry stołowe. I w związku z tym mam pytanie, jakich dobrych piw ( trudno dostępnych w innych rejonach kraju, lokalnych specjałów z pobliskich małych browarów itp) szukać w sklepach?
        Innymi słowy, przy czym będę miło wspominał urlop...
        2007-09-21, 22:42
      • adam16
        Piwo? - zaaaabrooooniooooneeee............
        adam16
        Niestety, stało się. Choć siedzę w pracy to jednocześnie jestem na L-4 (braki kadrowa spowodowały, że zamiast leżeć w łóżku, jestem na posterunku). Jestem chory tak, że dostałem tablety, tabletki i tableteczki oraz piguły wykluczające absolutnie i stanowczo spożycie piwa. No to pozostało...
        2001-07-10, 15:23
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...