Jeszcze jedno - przed chwilą rozmawiałam z Andrzejem i w piątek sklepik na Polnej będzie czynny. Jeśli byście chcieli zajrzeć to musicie znaleźć czas gdzieś między Somą, a Teresą, gdyż w sobotę Andrzej wypoczywa.
Kamyczek i Pjenknik w Warszawie
Collapse
X
-
po telefonicznej rozmowie z pjenknikami ustaliliśmy ostatecznie co następuje:
Soma godz. 16.00 dolny pokład. po konsumpcji przenosimy sie do Teresy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No i po spotkaniu.
w kolejności dotarli:
-Pjenknik z Kamyczkiem
-Ahumba z Żoną-Taxi
-Iron z Małażonką
-znajomi Ironów
-And69
-Grzeber
Niestety po raz kolejny nie popisała się Soma i musieliśmy skorygować trochę plany. Za to piliśmy na Tamce Johna Smitha 7 zł za 1 pint.
U Teresy tradycyjnie belfaścik pod rybkę.
Baaaardzo sympatyczne spotkanie połączone z wymianą piw butelkowych.
Atrakcją był niewątpliwie Dublin z Juranda przywieziony do próbowania przez Ironów.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
jak z Pjenknikiem rozmawiałem (juz w SOMie) miał jakiś dziwnie rozgoryczony ton głosu...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
jak z Pjenknikiem rozmawiałem (juz w SOMie) miał jakiś dziwnie rozgoryczony ton głosu...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
hehe, będą musiel powtórzyć wyjazd- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A pewnie, niech przyjeżdżają! SOMA każdego może wkurzyć, za to Teresa wspomina Ich z dużą sympatią, a to już coś. Poza tym nie zdążyli zajrzeć do nas do chałupy (ach te zobowiązania rodzinne), co też muszą nadrobić. A więc czekamy
Comment
-
-
No niestety jak zwykle moja rodzina jet wszystkiemu winna, ale myślę, że damy radę.
Comment
-
-
Przy okazji Belfast z beczki jest niepasteryzowany i przy upałach się psuje więc Teresa zamawia go mniej i rzadziej. Ale jakbyście znowu wpdali to było miło i w końcu mógłbym być też.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment