Z okazji przyjazdu naszego giełdożywcowego gospodarza Marcopoloka ogłaszam nabór na spotkanie piątkowe, pewnikiem w ****.
Spotkanie odbędzie sie wieczorową porą oczywiście
Qrcze, myślałem, że bym przyszedł (i w końcu został dłużej), ale nie mogę przełożyć planów wyjazdu na weekend.
Tak przy okazji: jeśli ktoś będzie "przypadkiem" w Rawiczu w ten łikend, to zapraszam na "Dni Rawicza" (moja dziewczyna będzie śpiewać ).
A ja bardzo staram się skończyć już pracę i pójść do ****, ale przynajmniej godzinę to na 100% muszę tu siedzieć, a kto wie czy nie trzy. Cholera, szlag by trafił te końce miesiąca w mojej robocie!
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Byłem, zobaczyłem ...
Zaczęło się w Spiżu. Pszeniczka i ciemne były wyśmienite.Wehikuł czasu i jesteśmy w **** gdzie , o zgrozo kończy się coś.. Ale szybka interwencja pewnych osób ratuje nam życie. Po "chwili" parkuje to czego nam brakło, ale wcześniej odśpiewujemy pewną pieśń urodzinową dla Szefffa. Mozna by pisać i pisac ale rano trzeba wstać. Jak dobrze że nie wstaję sam ...
Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Jak zwykle było wesoło, co tu dużo pisać
Obecni:
Breslauer
Misiekk
Jerzy
Marusia
Marcopolok
Klosterkeller
i parę osób niekoniecznie internetowo związanych z forum, ale napewno związanych aktywnie piwnie w ****, czyli Boguś i Artur. Artur to właściwie nie wiem, czemu się jeszcze nie zalogował?
Marusia napisał(a) i parę osób niekoniecznie internetowo związanych z forum, ale napewno związanych aktywnie piwnie w ****, czyli Boguś i Artur. Artur to właściwie nie wiem, czemu się jeszcze nie zalogował?
A Boguś jest zalogowany??
Spotkanko milutkie w symaptycznej atmosferce. Czyli standard w ****,jeszcze wczoraj udało mi sie zaliczyc na zakończenie łikendu zimniutkiego Szwejka i kilka piwek Pod Strzechą w doborowym towarzystwie.
Zatem podsumowując: super wypad!!! zaliczono Smolec, Wrocław, Bojanowo, Poznań. Wycieczka dostarczyła nowych doznań smakowych w postaci lanej ciemnej fortunki a grono poznanych forumowiczow powiększyło się o osobę Sensora
Comment