Połączone siły Adam XVI i Celta Bielskiego zamierzają w dniach 13-14 lipca dokonać najazdu na Opolszczyznę i przyległości. Gotowość przyjęcia najeźdzców wyrazili już Pjenknik z Kamyczkiem (13.VII) oraz Art.
Adam XVI i Celt Bielski na Opolszczyźnie
Collapse
X
-
Adam XVI i Celt Bielski na Opolszczyźnie
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
czyli jest impreza w niedzielę (czyżby u Pjenknika ? )- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
W rzeczy samej - CzarnowąsowiceNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Zapraszamy pod "Trupka" Mamy nadzieję, że lokal się Wam spodoba.Comment
-
pjenknik napisał(a)
Zapraszamy pod "Trupka" Mamy nadzieję, że lokal się Wam spodoba.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Zobaczymy, zobaczymy. Ciekawe, że oni są tak przychylni naszej inwazji. Chyba nas jeszcze nie znająLast edited by adam16; 2003-07-04, 18:05.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
adam16 napisał(a)
Zobaczymy, zobaczymy. Ciekawe, że oni są tak przychylni naszej inwazji. Chyba nas jeszcze nie znająNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Jak ja przeżyję następny dzień w pracy?Chyba muszę powiadomić szefa,że sie spóźnię(bo urlop mi jeszcze nie przysługuje )Od piwa z puchy bolą nas brzuchy!!!Comment
-
kamyczek77 napisał(a)
Jak ja przeżyję następny dzień w pracy?Chyba muszę powiadomić szefa,że sie spóźnię(bo urlop mi jeszcze nie przysługuje )Last edited by adam16; 2003-07-07, 08:59.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Celt już powinien docierać do Opola.A ja jeszcze w pracy i jutro o 10.32 wyruszam w trasę. Opolanie uważajcie bo przybywamBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Opolanie + Celt = imprezowanie. To już się zaczęło o czym donoszę ja czyli pepek z gumy...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
I juz w pracy. Pozostają jeno wspomnienia. Choć w Opolu nie było tak intensywnie jak Warszawie, jednak spotkało mnie tam bardzo miłe przyjęcie. Było zwiedzanie knajp w Czarnowąsach, Zwiedzanie ZOO na wyspie Bolka i spacer po mieście. Stały element w postaci nocnych polaków rozmów także zaliczony
Kamyczkowi i Pjenknikowi sersdeczne dzięki za gościnę, Artowi i jego Towarzyszce za przewodnictwo po Opolu.
W niedzielę wpadł do nas Kiszot wracające z całą czeradką z Namysłowa. Jakoś udało się zapanować nad zamieszaniem spowodowanym spotkaniem czworonogów Kiszotowego z PjenknikowymBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Celcik popisał się szybkością w przemieszczaniu i ciągle się gubił nam z oczu w Opolskim ZOO, ale jakoś za nim nadążaliśmy. Pijący raczyli się lanym Namysłowem a ja piwem non alkohol z Czeskiej Republiki specjalnie zabezpieczonym na tą okazję przez Pjenknika (Dzięki!)
Jeszcze do Warszawskiej sekcji - żywiec niskoalkoholowy w Opolu jest jeszcze droższy niż w stolicyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
adam16 napisał(a)
ZOO na wyspie BolkaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
adam16 napisał(a)
I juz w pracy. Pozostają jeno wspomnienia. Choć w Opolu nie było tak intensywnie jak Warszawie, jednak spotkało mnie tam bardzo miłe przyjęcie. Było zwiedzanie knajp w Czarnowąsach, Zwiedzanie ZOO na wyspie Bolka i spacer po mieście. Stały element w postaci nocnych polaków rozmów także zaliczony
Kamyczkowi i Pjenknikowi sersdeczne dzięki za gościnę, Artowi i jego Towarzyszce za przewodnictwo po Opolu.
W niedzielę wpadł do nas Kiszot wracające z całą czeradką z Namysłowa. Jakoś udało się zapanować nad zamieszaniem spowodowanym spotkaniem czworonogów Kiszotowego z Pjenknikowym
Nalot Celta nastąpił dzień wcześniej, niż wojsk Adama XVI Śląskiego. Dla niepoznaki zgoliłem brodę ale i tak sokole oko Najjaśniejszego mnie wypatrzyło na peronie. Pierwszym punktem programu był ogródek namysłowski na rynku. I znów rewolucyjna czujność Admina uniemożliwiła zaserwowanie 0,49999999 Fulla zamiast przepisowego 0,5. Nie z nami te numery Barman!! A potem była Grota, gdzie po pewnym czasie szafa grająca zapodała Ich Troje a potem Stacha Urskiego, co zmusiło nas do wycofania się na z góry upatrzoną pozycję, czyli Hotel u Małgorzaty. To był dzień pierwszyNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
Comment