Jako nowy król na zamku? Raczej nie, ale kto to tak do końca może wiedzieć? Tak sobie planuję najazd na Miasto Stołeczne na 9-10 lub 17-18 lipca (bardziej prawdopodobna opcja nr 1).
I co Wy na to, Warszawioki?
Jasne........
bardziej w środku tygodnia już nie mogłeś?
gdyby to w weekend to jeszcze mogłabym podskoczyć i dołączyć do Was, a tak to jestem uziemiona w pracy
Cyrkonia napisał(a) Jasne........
bardziej w środku tygodnia już nie mogłeś?
gdyby to w weekend to jeszcze mogłabym podskoczyć i dołączyć do Was, a tak to jestem uziemiona w pracy
Obecanki... Już raz filia przytułku przeżyła generalne porządki, i co? No, nic na jakiś czas jej starczy, nadal jeszcze czekamy.
Jeśli zaś chodzi o 9-10 VII lub 17-18 VII to jesteśmy zwarci i gotowi na spotkanie, czekamy na bliższe informacje
Nika napisał(a) Bardzo się cieszę, Adamie - bo skoro zapowiedziałeś się na Forum, to decyzję już podjąłeś
Do miłego
A podjąłem choć są pewne przeciwskazania co do tego wyjazdu. Ale co tam - raz się żyje, no nie? Jeszcze nie znam pory pojawienia się w Wawie. Ale jakoś się skontaktuję. Może zostanę dłużej jak mi się spodoba
Jeszcze tylko spakuję bezalkoholowe i w droge, w środę.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Nie wiem czy już pora na jakieś konkrety ale ja jestem wolny w czwartek (10 VII) od około 14 i nie chcę zakładac już nowego tematu. Nie odkryje ameryki jeśli zaproponuję Teresę?
Adam XVI co Ty na to?
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Jestem jak najbardziej za tylko pliz nie o 14 tylko trochę później .
Comment