Proponuję w takim razie czwartek od 16.30 w Rybitwie co nie znaczy, że jeżeli Adam przyjedzie w środę to się gdzieś nie udamy
Adam XVI w Warszawie
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
panstasio napisał(a)
Aż żałuje, że nie będę mógł być z tak szlachetnym towarzystwem i przy tak cudownym napoju, ale cóż. Widocznie na razie nie będzie mi dane na razie was poznać. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Comment
-
-
chciałbym bardzo bo narazie ni mogę się połapać w tej plontaninie tematów na forum, ale niestety posiadam wyniszczającą charakter pracę, która trzyma mnie w swych sidłach 10h dziennie i niestety po takim czasie z kartonikami sam na sam jedyne czego pragnę to zimnne piwko z lodóweczki, a za wa-wą nieprzepadam. Szkoda.........
Comment
-
-
Jutro ok 13.20 jestem w Warszawie. Bilet już zakupiony więc sprawa nieodwołalna - przybywamBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Co dalej to się okaże na miejscu. Odbiór z dworca mam już umówiony. Warszawiacy niech zajmą się dalszą koordynacją działań. Bo ja w końcu w miasta nie znam. Poddam się waszej woli.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
przybywam 10 lipca o 9.45 na centralny!!!
jeśli ktoś ma ochotę poszlajać się po mieście (uczelnia i sklepy) to czekam na odzew a w Rybitwie bedę około 14-15Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
adam16 napisał(a)
Co dalej to się okaże na miejscu. Odbiór z dworca mam już umówiony. Warszawiacy niech zajmą się dalszą koordynacją działań. Bo ja w końcu w miasta nie znam. Poddam się waszej woli.
Comment
-
-
Około 15 będę na Placu Trzech Krzyży, gdzie miejmy nadzieję spotkam Adama i Nikę. Jeśli nie, to zobaczymy się wieczorem, pytanie tylko gdzie i o której. Osobiście ze względów finansowych optowałbym za imprezą domową lub plenerową, ale w razie czego pieniążki na te 3 piwka u Teresy się znajdą.
Ustalcie coś, a ja się dostosuję, bo zanim się obudzę i otworzę kompjuter to wy się już dawno dogadacie.
Comment
-
-
Proszę bardzo - impreza plenerowo-domowa - Nowa Wieś Warszawska, ul. Tulipanów 13 /dojazd: WKD, ok. 30 min. ze Śródmieścia, następna stacja za Komorowem; albo spacer z Pruszkowa - NWW zaczyna się zaraz za Osiedlem B. Prusa/. Łapówki dla brytana mile widziane - najchętniej puste PETy po piwie . Szczegółowe informacje dostępne także u Zythuma.
Do zobaczenia
Comment
-
-
UWAGA UWAGA UWAGA
Czas wyjaśnić parę spraw ponieważ mogą się pomieszać daty.
Impreza plenerowa odbędzie się DZISIAJ (09.07.2003) w Nowej Wsi Warszawskiej (kontakt przeze mnie). Adam przyjeżdża DZISIAJ około 14.02 na Centralny. Odbierze go Nika (ja też postaram się wpaść ale niestety nie uda mi się wyjść wcześniej z pracy). Jak rozumiem około 15.00 dołącza Żąleną (i każdy kto chce) i silna grupa po wizycie w sklepie na Polnej po moje ulubione Gambrynusy udaje się do NOwej Wsi gdzie Żą przygotowuje potrawkę z trawy . Ja wychodzę z pracy po 16.00 i czekam na Miłkę która około 17.30 będzie przy PKiN. Tam też możemy odebrać tych którzy chcą do nas dołączyć a nie jadą wcześniej. Ci którzy nie pojadą ani wcześniej ani z nami proszę o kontakt telefoniczne (postaramy się ich odebrać z przystanku WKD Nowa Wieś Warszawska). To tyle co do dzisiejszego dnia.
A teraz co do dnia Jutrzejszego czyli CZWARTKU (10.07.2003) w którym nawiedza nas Piecia. Razem z Adamem16 oraz wszytskimi którzy mają na to ochotę udajemy się do Rybitwy (około 16.30) i pijem aż oślepniem
Podaję listę sklepów w których można uzyskać zaopatrzenie na imprezę plenerową:
oczywiście Polna
W Remie w przejściu do WKD dostaniecie Zduńską Wolę (ale z puszki)
W delikatesach Porto na Świętokrzyskiej dostaniecie Łódzkie i Kipera
To tyle o sklepach która mogą być Wam po drodze.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment