jak w każdą czwartą niedzielę miesiąca pod kinem Forum i na terenie kawiarni Fama bedzie odbywac się giełda staroci. Podczas poprzedniej udało się zainicjować spotkanie Forum więc i tym razem mam nadzieję będzie podobnie. Zapowiadali się goscie spoza Podlasia więc jak?? odzew!!
27.07.2003 - Białystok, giełda staroci
Collapse
X
-
Oj Piecie, Piecie .....
przez Ciebie po raz pierwszy od 12-tu lat nie będzie mnie na Pikniku Country w Mrągowie - tak na 99,99999999% -
Cyrkonia napisał(a)
Oj Piecie, Piecie .....
przez Ciebie po raz pierwszy od 12-tu lat nie będzie mnie na Pikniku Country w Mrągowie - tak na 99,99999999%Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
a mnie nie będzie!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Małażonka napisał(a)
Nas za to na pewno nie będziebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
jak o 9-tej to ja nie gwarantuję że będę punktualnie.
Mogę zaspać bo będę zaraz po Pikniku Country jednak go nie ominę w tym roku!!!!!!!!!!!!!!
Będziemy w kontakcie!!!!!Comment
-
Wczoraj byłem w Dojlidach i mam garść piwnych gadżetów do rozdania forumowiczom (nowe kapsle, etykiety). Przywiozę też do pooglądania mój zbiór etykiet białostockich. Mam też garść informacji z browaru.Comment
-
hmmm.......
a masz może szklaneczkę Dojlidy? bo mi się już wszystkie jakoś rozkruszyły, a to moje ulubione do picia piwa ....
albo w okolicy jest jakaś knajpa gdzie można sobie zachomikować jakąś?Comment
Comment