Mam zamiar wraz z Anitą odwiedzić w tych dniach Opole i Wrocław. Plany nie są pewne więc zainteresowanych spotkaniem proszę o podanie numeru talefonu na PW. Interesuje mnie też możliwość noclegu w Opolu i Wrocławiu - jak jest z Campingami?
18-21.08 Opole, Wrocław
Collapse
X
-
Odp: 18-21.08 Opole, Wrocław
bahtol napisał(a)
Mam zamiar wraz z Anitą odwiedzić w tych dniach Opole i Wrocław. Plany nie są pewne więc zainteresowanych spotkaniem proszę o podanie numeru talefonu na PW. Interesuje mnie też możliwość noclegu w Opolu i Wrocławiu - jak jest z Campingami?
Może być ciekawieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
No ja już na PW napisałam to co zwykle
Comment
-
-
Widzę, że ciężkie dni będzie przeżywał południowo-zachodni region kraju
10. Wrocław - Pogoniarz
14. Opole - Ahumba
18-21. Wrocław, Opole - bahtol
18 lub 19. Opole - Ahumba
Dajcie znać do browarów, żeby zwiększyli produkcję piwaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
hehe na 16 siepnia planuję już rozrywki Łubniańskie ale Wy tak kurka wodna lawirujecie wokół tego terminu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
hehe na 16 siepnia planuję już rozrywki Łubniańskie ale Wy tak kurka wodna lawirujecie wokół tego terminuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
No a dzisiaj do Wroca przyjeżdżają Bahtole. Nie wiem wprawdzie o której, ale chyba trzeba się na wszelki wypadek umówić na jakiegoś wieczornego Spiża, Lwówka, a może nawet Szwejka?
Comment
-
-
no nic znowu mnie ominęło spotkanie. dla mnie niestety bo odbyło się w Czarnowąsach a niestety powrotu o sensownej porze nie ma z tego miejsca. mam nadzieję że wszyscy się dobrze bawili.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
od 10 lat nie mam rowerka.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
No a dzisiaj do Wroca przyjeżdżają Bahtole. Nie wiem wprawdzie o której, ale chyba trzeba się na wszelki wypadek umówić na jakiegoś wieczornego Spiża, Lwówka, a może nawet Szwejka?
Marusia, jak będziesz znała już godzinę, to daj znać. Tylko ja dzisiaj raczej mogę kole 20-tej.
Comment
-
-
breslauer napisał(a)
Myślę, że Spiż lub Academus mogłyby być. A co do Szwejka - hmm ... czy na tę okazję otwarty zostanie ****?
Marusia, jak będziesz znała już godzinę, to daj znać. Tylko ja dzisiaj raczej mogę kole 20-tej.
Comment
-
Comment