W sobotę zapowiadają kolejną porcję upałów. Z tego powodu razem z Sopistą zamierzamy ochłodzić nieco nasze gardziołka zimnym królem/belfastem w Rybitwie. Kto również jest chętny - wystąp!
9. VIII. - Rybitwa!
Collapse
X
-
jak się do tego czasu nie roztopię powinienem być ok 18.15 czasu bemowskiegoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
No a co taki mały odzew? To żeby było wszystko jasne i żeby nabić frekwencję to i ja będę Was dręczył swoim towarzystwem pewnie już od 18-tejbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
A ja żeby nabić frekwencję w temacie , z przykrością . zawiadamiam, ze o tej porze będę raczył się beczkowym Noteckim w WałczuTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
uprzejmie donosze że mnie nie będzie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
Ja też wolałbym nie zapeszać, ale gdybyś był to jest okazja na te et. Tygrysa. Dowiedziałem się też, że Łódź robi dla Biedronki coś takiego jak "Grot". Byłem dzisiaj w jednej takiej "czerwonej kropkowanej" ale do w-skich biedronek widać ono nie dociera. Gdybyś tak gdzieś w łodzią herbowanym mieście coś takiego znalazł...Comment
-
sopista napisał(a)
Ja też wolałbym nie zapeszać, ale gdybyś był to jest okazja na te et. Tygrysa. Dowiedziałem się też, że Łódź robi dla Biedronki coś takiego jak "Grot". Byłem dzisiaj w jednej takiej "czerwonej kropkowanej" ale do w-skich biedronek widać ono nie dociera. Gdybyś tak gdzieś w łodzią herbowanym mieście coś takiego znalazł...Dziku
Comment
Comment