Właśnie przyjechałem na tydzień do rodzinnej Łodzi (gdzie piwo najmniej szkodzi) i chętnie bym poznał osobiście rodaków-łodziaków (i nie tylko) z naszego Forum przy jakimś piwku. Dzień i miejsce do ustalenia. Czekam na odzew!
lzkamil napisał(a) Właśnie przyjechałem na tydzień do rodzinnej Łodzi (gdzie piwo najmniej szkodzi) i chętnie bym poznał osobiście rodaków-łodziaków (i nie tylko) z naszego Forum przy jakimś piwku. Dzień i miejsce do ustalenia. Czekam na odzew!
No to ja się zgłaszam.
Rozumiem, że już mnie nieco zapomniałeś...
Hej, nie zapomniałem tylko własnie próbowalem Cię namierzyc... W domu odbierała maszyna, komóra milczała, więc musiałem poczytać Forum żeby Cie zlokalizować gdzieś między Kampinosem i Rybitwą Ale jak już jesteś to super!
Jan Jemelka , to kolejny piwowar domowy, który spełnił swoje marzenie o własnym browarze. Instalację ustawiono na parterze prywatnego domu stojącego w jednej ze starych, ciasnych uliczkach miasta Příbor.
Cały sprzęt został zakupiony w Chinach i w jego skład wchodzi 500 litrowa warzelnia...
Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
Comment