Nie wiem czy wiecie ale dzisiaj odbywa się pożegnanie żuberka może wpadnijcie pożegnać małego - ubiór może bez kiry ale kwiaty i laurki wskazane. Pozdowienia. Artur
I nadal nie wiadomo co Autor miał na myśli. Albo jakaś top secret impra dla wtajemniczonych albo Artozy2kozy wie coś o (czarnej) przyszłości tej marki piwa (czy w ogóle Dojlid) o czym my nie słyszeliśmy.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Cooper napisał(a) I nadal nie wiadomo co Autor miał na myśli. Albo jakaś top secret impra dla wtajemniczonych albo Artozy2kozy wie coś o (czarnej) przyszłości tej marki piwa (czy w ogóle Dojlid) o czym my nie słyszeliśmy.
Dla wtajemniczonych zgadza się Cooperku, nie chodzi o piwo, tylko o wrocławską knajpę, naszą ostoję piwną
Piwa zabrakło, ale zdążyłam wypić 5 więc nie odczułam specjalnie tej straty, gorzej z tymi, co przyszli później. Andrzej najwyraźniej się nie spodziewał takiej frekwencji, dlatego nie zabezpieczył dodatkowej beczki.
Comment