Nie wiem czy wiecie ale dzisiaj odbywa się pożegnanie żuberka może wpadnijcie pożegnać małego - ubiór może bez kiry ale kwiaty i laurki wskazane. Pozdowienia. Artur
Pożegnanie Żubra
Collapse
X
-
A co się dzieje z Żubrem, że musimy Go żegnać?
Comment
-
-
Ja i Slavoy będziemy napewno, może jeszcze uda się wybić to Klosterowi z głowy
Comment
-
-
I nadal nie wiadomo co Autor miał na myśli. Albo jakaś top secret impra dla wtajemniczonych albo Artozy2kozy wie coś o (czarnej) przyszłości tej marki piwa (czy w ogóle Dojlid) o czym my nie słyszeliśmy.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
KAŻDY KTO MOŻE NIECH PRZYBYWA!!!!!!!!!!!!!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
hehe
Wystarczyło rzucić że zamknięcie knajpy, a już były tłumy
Poprawiny podobnież przewidziane, w łykend, ale to i tak już końcówa x10001
BUEEEEEEEEEE!!!
czuję się jakbym dostał eksmisję z mieszkania...Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Cooper napisał(a)
I nadal nie wiadomo co Autor miał na myśli. Albo jakaś top secret impra dla wtajemniczonych albo Artozy2kozy wie coś o (czarnej) przyszłości tej marki piwa (czy w ogóle Dojlid) o czym my nie słyszeliśmy.
Piwa zabrakło, ale zdążyłam wypić 5 więc nie odczułam specjalnie tej straty, gorzej z tymi, co przyszli później. Andrzej najwyraźniej się nie spodziewał takiej frekwencji, dlatego nie zabezpieczył dodatkowej beczki.
Comment
-
-
Tak... No trochę szkoda, że w pewnej chwili tego Szwejka brakło... Wtedy poczułem się rzeczywiście jak na stypie.
Slavoy! Dzięki za zaproponowanie odpowiedniego szkła. Dzięki temu po tej złej wiadomości o końcu beczki miałem jeszcze zapas napoju !
Comment
-
Comment