Nic z tego, ktoś musiałby z Nami zostać, a to trzeba załatwić wcześniej
23.08.2003 - do Konstancina na Lwówek
Collapse
X
-
oczywiście ja i prawdopodobnie (na 95%) dwa BatholeWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Z autobusu 710 wysiadamy na przystanku "papiernia" i pozostaje tylko przejść przez bramę.Last edited by iron; 2003-08-21, 14:23.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Do tej pory brak informacji jak było Niestety nie mogłem uczestniczyć, ale obiecuję nadrobić w niedalekiej przyszłości. Napiszcie jak sie udało - niech mnie zżeraŻadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
W nieco okrojonym składzie (Art z Gośką, Irony, Nikita_banita, Kloss ,Żą ja i kilka osób spoza Forum - jeśli kogos pominąłem przepraszam) dotarliśmy do Konstancina wypilismy po kilka Lwówków i z przygodami udalismy się do Kad
Piwko jak zawsze dobre, atmosfera świetna - niech żałują ci co wybrali Rybitwę.....Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Mimo, że skład okrojony zabawa przednia. Pełen skład na spotkaniu:
- Art + Małgosia
- Iron + Małażonka
- Piecia
- Nikita banita
- Kloss
- Andrzej ze sklepu "Świat Piwa"
- Żą
- Zyziek (dla niektórych Zziutek)
- Ciacho
- obecny tylko głosem Stary Kocur (chcieliśmy linią przelać trochę piwa Kocurowi, ale jakoś Piecia się nie zgodził)
Zabawa miła i przyjemna, piwo bardzo smaczne i bardzo zdrowe, jedynie szklaneczki jakieś mało wytrzymałe. Udało mi się popsuć dwie! Sery smaczne, a pieczywo przepyszne. Przy okazji urodziny Klossa - jeszcze raz wszystkiego !
Comment
-
Comment